Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez jelent valamit?
Adott egy olyan szituáció hogy egy lány néz de tenyleg ahanyszor oda nezek latom h néz és ha nem figyelek oda akkor meg szólnak a többiek hogy megint engem néz de ha rá nézek elfordul,elkezd telefonozni stb
Lányok szerintetek azert nez mert bejovok neki? Ti szoktatok ilyet csinalni? Ha igen jelent valamit?
Elég sok esély van rá, hogy tetszel neki. Én lány vagyok és ezeket szoktam csinálni a kiszemeltemmel.
Ha tetszik neked a lány akkor írj rá, kezdeményezz.
#4 hat ne haragudj de az ilyen lany eleg gaz, ha bejon neki a srac miert varna arra hogy a srac kozelitsen fele? A lanyoknak jogszabaly tiltja a kezdemenyezest vagy wtf
Persze ha a sracnak is bejon a lany az mar mas kerdes mert a fiunak illik kezdemenyezni, de a lany nem tudhatja, es siman kezdemenyezhet o is, szerintem meg orulne is neki a tag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!