Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjek félni önmagamtól? (16/L)
Egy ideje azt tapasztalom, hogy szexuális értelembe vett izgalmakat vált ki belőlem, ha meglátom, hogy egy másik lány/nő kivillantja a fenekét, mikor leguggol. Egyik alkalommal volt is egy kínos szituációm, amikor óvatosan meglestem egy ilyen példát, de a lány valahogy észrevette és rám kacsintva vigyorgott, hogy "tetszett amit láttam"? Nekem meg téglavörös lett a fejem és elrohantam.
Hasonlóan "megmozgat odalent" az is, ha pölö croptopban látok lányokat(ergo látom a hasukat/köldöküket)
Suli öltözőjében, vagy mondjuk a buszon is "izzadni" kezdek, ha a közelembe kerülnek és egyre inkább arról fantáziálok, bárcsak rám nyomulnának, de amikor meg odaszólt nekem az egyik fenékvillantós ugyebár, akkor meg hülye voltam és elfutottam, utána meg bántam, hogy így reagáltam le a dolgot.
Mondjátok meg, mi történik velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!