Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég lettem 16 éves és még nem volt komoly kapcsolatom. Ez gáz?
Lány vagyok, komoly kapcsolatom még nem volt. Kétszer volt olyan, hogy házibulin smároltam fiúval, meg tapizás, de ennél több nem volt.Viszonylag szép vagyok, az alakomon edzek, de nem vagyok duci, csak kevés felesleg van rajtam.
A baráti körünkben szinte minden lány már min. fél-1 éves kapcsolatban van. Mindig beszélik, hogy mit csináltak a barátjukkal, hol szexeltek stb. én meg elég kellemetlenül érzem magam, hogy nem tudok hozzászólni a beszélgetéshez. A fiú ismerőseimnek is volt már barátnője, de a többség még szűz.
Szerintem már készen állnék egy kapcsolatra. Pár fiúval beszélek is, de nem jutunk tovább, pedig elvileg bejövünk egymásnak. Szerintem a személyiségem is egész jó. Félek, hogy sose lesz barátom.
Le kéne feküdnöm egy házibulin egy random jól kinéző fiúval? Vagy inkább várjam meg még kapcsolatban leszek?
Ne aggódj, nem vagy semmivel elmaradva. Majd jön egyszer valaki, akivel jártok, ne görcsölj rá a dologra.
Az egyéjszakás elsőnek szerintem nem olyan jó ötlet. Nem ítélkezem, én is megcsináltam ilyen idősen, meg most is, de azért, hogy legyen mit mesélned, felesleges. Nem a barátaink szórakoztatásáért fekszünk le valakivel, hanem mert jó :D
Úgyhogy várd meg a srácot, akivel minden szipi szupi <3
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!