Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemrég lettem 16 éves és még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég lettem 16 éves és még nem volt komoly kapcsolatom. Ez gáz?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, komoly kapcsolatom még nem volt. Kétszer volt olyan, hogy házibulin smároltam fiúval, meg tapizás, de ennél több nem volt.Viszonylag szép vagyok, az alakomon edzek, de nem vagyok duci, csak kevés felesleg van rajtam.

A baráti körünkben szinte minden lány már min. fél-1 éves kapcsolatban van. Mindig beszélik, hogy mit csináltak a barátjukkal, hol szexeltek stb. én meg elég kellemetlenül érzem magam, hogy nem tudok hozzászólni a beszélgetéshez. A fiú ismerőseimnek is volt már barátnője, de a többség még szűz.

Szerintem már készen állnék egy kapcsolatra. Pár fiúval beszélek is, de nem jutunk tovább, pedig elvileg bejövünk egymásnak. Szerintem a személyiségem is egész jó. Félek, hogy sose lesz barátom.

Le kéne feküdnöm egy házibulin egy random jól kinéző fiúval? Vagy inkább várjam meg még kapcsolatban leszek?

2021. jún. 27. 17:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nem vagy semmivel elmaradva. Majd jön egyszer valaki, akivel jártok, ne görcsölj rá a dologra.

Az egyéjszakás elsőnek szerintem nem olyan jó ötlet. Nem ítélkezem, én is megcsináltam ilyen idősen, meg most is, de azért, hogy legyen mit mesélned, felesleges. Nem a barátaink szórakoztatásáért fekszünk le valakivel, hanem mert jó :D

Úgyhogy várd meg a srácot, akivel minden szipi szupi <3

20/N

2021. jún. 27. 17:18
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Hát azért nálad vannak problémák kedves kérdező. Az ilyen lányok ezzel a gondolkodással jól körbe lesznek adva 20 éves korukig.
2021. jún. 27. 17:27
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, aki szerint ez gáz. Olyan 24 évesen már tényleg nagyon el kell gondolkodnod, hogy valamit rosszul csinálsz, de addig semmi.gond nincs azzal, ha nincs kapcsolatod, vagy nem.jössz össze nem hozzádillőkkel.
2021. jún. 27. 17:34
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
Csak azért lefeküdni valakivel, hogy elmondhasd magadról, hogy már nem vagy szűz, ultragáz dolog. Ha ilyet megtudnék barátnőmről, úgy kiábrándulnék hírtelen belőle, mint a sz@r, persze azért nem egy megbocsáthatatlan dolog. Fiatal vagy még, nem kell elsietettni. Aki szerint gáz, hogy még nem volt barátod meg nem szexeltél, azzal nem is érdemes barátkoznod.
2021. jún. 27. 17:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha bármi akkor ilyen kérdést feltenni az ami gáz
2021. jún. 27. 18:25
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen ez még nem ciki, hogy nem volt komoly kapcsolatod. nem vagyunk egyformák, lehet hamarosan téged is megtalál a nagy szerelem.
2021. jún. 27. 18:49
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
egyáltalán nem az
2021. jún. 27. 19:03
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Van rá még 60 éved. Vagy 70.
2021. jún. 27. 19:08
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt itt is meg privátban is!
2021. jún. 27. 19:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz ráérsz még vele
2021. jún. 27. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!