Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy lánynak az alakja vagy az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak az alakja vagy az arca a fontosabb?

Figyelt kérdés
Főleg 16-20 év körüli fiúk válaszát várom.

2021. jún. 26. 14:10
A kérdező szavazást indított:
alak
arc
56 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen nem válaszható egyik sem. Arcot választottam, mivel alak változtatható, arc kevésbé. Egy jó alak nagyon sokat tud dobni az összképen, de ha arcra nagyon csúnya valaki, akkor annak ellenére sem fog sajnos tetszeni. Ha valaki pedig szép arcra, de alakra nem tetszik, sőt kimondottan csúnyának találom, akkor szintúgy nem fog tetszeni összességében. Alakra pedig szándékosan nem írtam semmi konkrétumot, mivel mindenkinek más az ideálja, bár ugyan ez elmondható arcra is. Ismerek olyat is, akinek az alak se számít annyira, sőt még a kinézet se lényegesen.
2021. jún. 26. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az alakot már messziről látni, tehát felfigyelhetsz rá. Utána láthatod az arcot, amikor közelebb értek egymáshoz.

Viszont mindkettőnél fontosabb, hogy "mi van belül", a tulajdonságai miatt.

2021. jún. 26. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Ne legyen nagyon dagadt, ne legyen rossz a bőre, többi már preferencia kérdése.
2021. jún. 26. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát pl. az arc irrelevánssá válik ha kövér. De ha átlagos alakja van, akkor az arc fontosabb, mint az alakja, vagy mint a melle mérete, stb.
2021. jún. 27. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
igazából mindkettő fontos valamennyire, de mondjuk 65% arc 35% minden más.
2021. jún. 28. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
mindkettő fontos,mondjuk én az adott lánynak a mosolyába szerettem bele,de nyilván az is tetszik hogy sportos,nem pedig duci Szóval mind a kettő fontos.
2021. jún. 28. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!