Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek milyen külsejű csaj jön be?
Figyelt kérdés
gondolok itt korosztályta, stílusra, smink, haj, szemszín, magasság, alkat, ilyesmik 😄😄 korral irjatok legyszi 😇2021. jún. 24. 14:37
11/17 anonim válasza:
195cm magas vagyok szóval nekem a magasság nem gond, amúgy mindegy milyen csak kedves, normalis, és horny
12/17 anonim válasza:
Korosztály az nekem 17-21 (én 21 vagyok), stílusa, haja, szemszíne az kb teljesen mindegy (azért nekem a top az a természetes vöröses haj), smink az minimál, alkatra a normális/vékonyabb lányok a bejövősek. Meg ezek mellett azért a személyisége is számít, nem állnék össze egy hisztis, flegma tinipıcsával.
13/17 anonim válasza:
Korosztályra 17-20
Stílusra mindegy legyen normális igényes, nem kirívó es nem lázadò oltozkodesu
Skink minél kevesebb legyen
Hajszínbe csak a voros nem jon be
Szemszin mindegy de elintezem a kek
Magassagra 170nel ne legyen magasabb.
Alkat ne legyen tul vekony inkabb ducibb de ne kover.
18/F
15/17 anonim válasza:
Dörner Csengéhez hasonló külsejű lányok jönnek be
16/17 anonim válasza:
Igen, igen, Dörner Csenge nagyon aranyos. Amikor először megtaláltam a csatornáját a tubeon, az első gondolatom az volt, hogy a fiatal Paul McCartney női verziója. A szeme nagyom olyan. Paulra is sokan mondták, hogy angyalarca van, Csengére meg megtöbben. Elég megnézni a kommrntszekciót egy videója alatt :D.
17/17 anonim válasza:
alacsony, kis mellü, piercinges, tetkós, színes haj, fehér bőr, nem tom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!