Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderre milyen profilképpel, illetve profilleírással érdemes regisztrálni? Hogyan kell nekem, fiúként olyan profilt összeraknom, amivel a nőket / lányokat meg tudom fogni?
Röviden rólam: 19 éves vagyok, átlagos testalkatom van, amihez 179 cm-es magasság társul. Gazdaságinformatikus hallgató vagyok, szabadidőmben szeretek autózni, motorozni, szerelni, programozni, illetve magántanárkodni (főként infós és gazdaságis tárgyakból). Nem vagyok piás / cigis / drogos alkat (utóbbi 2-t soha nem is próbáltam még ki). Ezen kívül református vagyok, de nem erősítem a túlbuzgó, konzervatív hívők táborát.
Profilképhez arcosat, vagy teljes testalkatost érdemes berakni? A leírást érdemes teljes mondatokban megfogalmazni, vagy érdemes egy egyszerűbb, emotikonokkal teletűzdeltet megalkotni?
A fentebb említett adatokból miket célszerű megadni a sikerhez?
Ha van jó teljes alakos képed, szerintem azt tedd ki profilképnek, de mindenképpen legyen mind a kettő.:)
A magasságodat szerintem érdemes megjelölni (a lányokat ez érdekelni szokta általában).
Egyébként nem gondolom, hogy érdemes nagy regényeket írni bemutatkozásképp :) esetleg felsorolásként a hobbijaidat, illetve amik érdekelnek.:)
Sok sikert :)
Minél több kép, ahol látszik az alkatod és az arcod is. (napszemüveg, sapka nélkül) Fontos, hogy legyen elegáns és hétköznapi ruhás képed is. A képek között legyen olyan, ahol látszanak az érdeklődési köreid. Érdemes csak olyan képet feltölteni, amit más csinált rólad és semmiképp ne selfie-t. Illetve legyen olyan képed, ahol a barátaiddal, közösségben vagy. Csoportos selfie rendben van.
Jelöld meg az egyetem + szakodat is!
Leírásba:
1. magasság
2. érdeklődési körök szavakban vagy emotokban (ha elég jók a képek, akkor ez akár ki is hagyható) a Tinder egy vizualitás alapú ismerkedős oldal. A képek a fontosak!
Szerintem posztolj egy dick-picket, azzal biztos jönne pár match.
De most komolyan, menj inkább egyetemi bulikba, sokkal jobb, mintha olnine szenvednél.
Nem lesz gondod csak vállaszolj normálisan és írj elsőnek.
Mondjuk ha ehhez a magassághoz 110 kg vagy nem fog menni. (Kivéve ha az izom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!