Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderre milyen profilképpel,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderre milyen profilképpel, illetve profilleírással érdemes regisztrálni? Hogyan kell nekem, fiúként olyan profilt összeraknom, amivel a nőket / lányokat meg tudom fogni?

Figyelt kérdés

Röviden rólam: 19 éves vagyok, átlagos testalkatom van, amihez 179 cm-es magasság társul. Gazdaságinformatikus hallgató vagyok, szabadidőmben szeretek autózni, motorozni, szerelni, programozni, illetve magántanárkodni (főként infós és gazdaságis tárgyakból). Nem vagyok piás / cigis / drogos alkat (utóbbi 2-t soha nem is próbáltam még ki). Ezen kívül református vagyok, de nem erősítem a túlbuzgó, konzervatív hívők táborát.

Profilképhez arcosat, vagy teljes testalkatost érdemes berakni? A leírást érdemes teljes mondatokban megfogalmazni, vagy érdemes egy egyszerűbb, emotikonokkal teletűzdeltet megalkotni?

A fentebb említett adatokból miket célszerű megadni a sikerhez?

2021. jún. 24. 12:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha van jó teljes alakos képed, szerintem azt tedd ki profilképnek, de mindenképpen legyen mind a kettő.:)

A magasságodat szerintem érdemes megjelölni (a lányokat ez érdekelni szokta általában).

Egyébként nem gondolom, hogy érdemes nagy regényeket írni bemutatkozásképp :) esetleg felsorolásként a hobbijaidat, illetve amik érdekelnek.:)

Sok sikert :)

2021. jún. 24. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég csak a magasságot oda biggyeszteni,nem szeretik a regényeket,szóval inkább hagyd...
2021. jún. 24. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Minél több kép, ahol látszik az alkatod és az arcod is. (napszemüveg, sapka nélkül) Fontos, hogy legyen elegáns és hétköznapi ruhás képed is. A képek között legyen olyan, ahol látszanak az érdeklődési köreid. Érdemes csak olyan képet feltölteni, amit más csinált rólad és semmiképp ne selfie-t. Illetve legyen olyan képed, ahol a barátaiddal, közösségben vagy. Csoportos selfie rendben van.

Jelöld meg az egyetem + szakodat is!

Leírásba:

1. magasság

2. érdeklődési körök szavakban vagy emotokban (ha elég jók a képek, akkor ez akár ki is hagyható) a Tinder egy vizualitás alapú ismerkedős oldal. A képek a fontosak!

2021. jún. 24. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem posztolj egy dick-picket, azzal biztos jönne pár match.

De most komolyan, menj inkább egyetemi bulikba, sokkal jobb, mintha olnine szenvednél.

2021. jún. 25. 10:34
 5/8 A kérdező kommentje:
#4: Azokba az egyetemisták bulikba, amik most nincsenek, és valszeg nem is lesznek egy darabig. 🙃
2021. jún. 25. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fair, de nálunk mondjuk nyitva a kolikocsma, és tele van emberekkel mindig.
2021. jún. 25. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz gondod csak vállaszolj normálisan és írj elsőnek.

Mondjuk ha ehhez a magassághoz 110 kg vagy nem fog menni. (Kivéve ha az izom.)

2021. júl. 6. 00:13
 8/8 A kérdező kommentje:
#74: 74 kg vagyok.
2021. júl. 6. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!