Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet úgy csókolózni hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy csókolózni hogy a másik beleszédül?

Figyelt kérdés

Egyszer random barátnőm mondta hogy próbáljam meg úgy megcsókolni hogy beleszédüljön amire én csak néztem, mert szerintem ez képtelenség.

Persze egy szó nélkül megpróbáltam, de max az hogy jobban élvezte de elájulni nem sikerült neki XD.

Ha lehet ilyet akkor azt hogyan kéne mert kíváncsi lennék.

2021. jún. 23. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Én elég szédülős típus vagyok. Ha valaki úgy ölel meg, hogy erősen magához szorít a derekam környékén könnyen elszédülök. Talán próbálkozz ezzel. :D
2021. jún. 23. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:
88%
Legyél nála magasabb, abba is bele tudnak szédülni a lányok hogy felfelé néznek, főleg ha tényleg magadhoz szorítod őket, esetleg kicsit fölé hajolsz, megdöntöd (nem úgy ;) ha sikerül elérned hogy tényleg csak rád és a csókra figyeljen akkor teljesen elveszti az egynsúlyát, beleszédül. Persze ennek feltétele hogy ha dől akkor meg kell tudnod tartani, nem lenne szerencsés a földön landolni.
2021. jún. 23. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!