Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja velem?

Figyelt kérdés
Szóval tavaly nyáron megismertem egy nagyon szép lányt, megtetszett nekem, de sajnos sosem sikerült kilépnem a friendzoneból, valószínűleg már nem is fogok. De ez most lényegtelen. Szóval nagyon jó barátok lettünk, rengeteget írogattunk, találkoztunk, beszélgettünk, minden nagyon jó volt. Szerelmet vallottam neki, de elutasított. Akkoriban épp volt pasija, de nem sokkal később szakított vele. Én próbálkozhattam nála, de azt mondta, hogy nem akar barátot egy ideig, mert fel kell dolgoznia a szakítást. És én elkövettem a legnagyobb hibát, amit ilyenkor el lehet követni. Tiszteletben tartottam a döntését, és nagyon hamar lecsapta a kezemről egy 3 évvel idősebb pasas. Ez volt olyan november körül. Két hét múlva szakítottak, megint azt mondta, hogy egyáltalán nem akar fiúzni legalább egy fél évig. Aztán megint nem kezdeményeztem, és megint lecsapták a kezemről. Januárban jött össze a csávóval, azóta is együtt vannak. Viszont ami a legrosszabb, az az, hogy a barátságunk is kezd romlani, egyre kevesebbet beszélünk, most már szinte semennyit, találkozni is november óta nem találkoztunk, többek közt a vírus, és egy sérülés miatt sem. Viszont rosszban nem lettünk, ha összefutunk az utcán, hangosan köszön, és mosolyog rám, szóval még mindig jóban vagyunk, de találkozni már nem akar velem, és beszélgetni is alig beszélgetünk. Korábban, miután szerelmet vallottam neki, és elutasított, egy-két hónapig néha meg is dícsért, hogy mennyire nagyszerű srác vagyok, mert nem csak azért vagyok mellette, hogy összejöjjek vele. Fiú barátai nem nagyon vannak rajtam kívül, max 1-2. Szerintetek miért csinálja ezt?

2021. jún. 19. 22:46
 1/8 A kérdező kommentje:
15/l, és 16/f
2021. jún. 19. 22:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Már nem szolgáltatsz neki olyat ami kell számára, úgyhogy nem vagy tényező. Nem bántásként, de nem csapták le a kezedről egyszer sem, hisz sosem volt esélyed nála. Ha lett volna, akkor veled jön össze és nem a másikkal, szóval ezt az illúziót kergesd el.
2021. jún. 19. 23:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából régebben is max egyszer-kétszer írt rám magától, pedig akkor maxon pörögtek a beszélgetések, és a legjobb fiú barátjának hívok. Nem tudom, hogy mi történhetett, eléggé össze vagyok törve, nagyon szeretem még mindig (úgyis, mint barát). Nem szeretném elveszíteni
2021. jún. 19. 23:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja és sokszor mikor írok neki, válaszra sem méltat már...
2021. jún. 19. 23:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg már átvették a szereped új fiúk, akik ugyanúgy el lesznek majd dobva idővel. Ez egy körforgás, nagyon sok lány "tartja" őket adott helyzetekre, mindenkitől azt megszerezve amire kellenek neki. Pl. megvan akivel a pasikról sír, a másiknak az exekről, a harmadikkal flörtölget és játszadozik, a negyedik a leckéit írja, a következő a poénos gyerek, aki felvidítja mikor szomorú és így tovább.

Például mikor írtad ezt: "Tiszteletben tartottam a döntését, és nagyon hamar lecsapta a kezemről egy 3 évvel idősebb pasas"

Csak kívülről tűnt nagyon hamarnak, lehet hónapok óta tartotta maga körül és hitegette vele hogy lehet valami, aztán a leggyorsabb megoldásként előhúzta, mert hirtelen mégis kapcsolatot akart.

Ezekkel nem tudsz mit kezdeni, fel kell ismerni hogy mikor játszik veled valaki és mikor vagy tényleg fontos a másiknak. Idővel, tapasztalattal megfogod érteni és menni fog, akkor nem pazarolsz majd olyanra időt, akit valójában nem érdekelsz.

Azt tudom mondani neked, hogy bőven fogsz ilyen lánnyal is találkozni, ne büntesd magad. Persze rossz most, de egy kis idő és jobban fogsz lenni, csak ne kapaszkodj a hamis képbe, ami benned van. Ne fuss utána és tekintsd lezártnak a kapcsolatotokat, maximum akkor fog megkeresni ha megint valami baja lesz és más nem hallgatja meg.

2021. jún. 20. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne ragaszkodj hozz. Nem akar durván elutasítani, de nem vagy az esete.
2021. jún. 20. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
#5-ös EGY ISTEN VAGY, végre valaki megírta az igazságot 😊
2021. jún. 20. 20:41
 8/8 semmixd321 válasza:
#5 A legnagyobb igazság az életben. Nyilván nem az összes lány ilyen de a legtöbb. Én csak azt nem értem hogy ez miért jó nekik hogy kihasználnak másokat mert ez konkrétan az.
2022. dec. 6. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!