Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek a közeledésnek?
Figyelt kérdés
Itt kifejtem.
Adott egy számodra fontos személy aki iránt érzelmeid voltak és majdnem össze is jöttél vele. Ez volt ilyen féléve tehát nem olyan rég. Tudod hogy azóta is érdekled még és ő is téged. Folyamatosan nyit feléd, közösségi oldalakon is jelezget, mostanában mondjuk kérte is hogy követhessen vagy máshol jelölt és mindez már többször is. Szóval még mindig gondol rád próbál nyitni. Na most te elfogadnád a közeledéseit? Mit vonnál le belőle?
2021. jún. 16. 19:07
1/5 Csicuki válasza:
Ha akarok tőle valamit akkor megkérdezem hogy ő is így gondolja e esetleg nem gond ha nem de fölösleges köröket nem futnék egyikőtök helyében sem
2/5 anonim válasza:
Nem fogadnám el. Hisz fontos volt nekem, érzelmeim voltak és majdnem össze is jöttünk. Azt vonnám le ő belőle, hogy őt már pedig érdeklem, és közeledni akar, gondol rám.
?
Miért ne fogadnám el???????
3/5 terminator9000 válasza:
Ha akarsz tőle valamit is ne húzd az agyát me gyors továbbfog lépni, ragadd meg az esélyed
4/5 A kérdező kommentje:
Az oké, de mondjuk és ha csak tesztel? Lehet arra kíváncsi ugrok-e neki vagy odavagyok érte stb, értitek. Hogy én akarok-e tőle valamit hát, örülnék amúgy neki ha lehetne valami és minden jól alakulna de rajta is múlik. Az igaz hogy nincs abba semmi ha azért visszajelölném vagy engednék neki. De azt nem tudom miért csinálja ezt. Ti mit tennétek megnéznétek lép-e valami konkrétat?
2021. jún. 16. 22:24
5/5 anonim válasza:
Igen, megnézném, hogy lép-e, én is közelednék. Ha eredménytelen, akkor meg többet nem beszélnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!