Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar ha egy lány szőrös?
2021. jún. 16. 18:28
2021. jún. 16. 19:00
Most itt nyilván névtelenül is azt írják az emberek,hogy nem zavar,de az emberek többségét zavarja!!! Engem ha még kicsi nem zavar,de ha már nagyobb akkor zavarna!!
2021. jún. 16. 20:35
Attól függ, ha lent egy picit, meg a pelyhek nem, ha szedni szokta és mongyuk most picit borostás kezin lábán nem, de amikor a harisnyán átlátszik a ször meg apám melleinél is szőrösebb az övé, hátulról meg olyan mint egy ló a háta miatt... természetes szépség mi? De kinek?
2021. jún. 16. 21:45
Engem nagyon zavar!
Sőt, nem csak lányon, hanem magamon is! Így rendszeresen szőrtelenítek, amit egy lánytól is elvárok!
2021. jún. 16. 22:00
Emberfuggo, van akinek ez vonzo, van aki undorodik ettol. En szemelyesen peldaul biztos nem jonnek ossze olyan lannyal aki annyira sem igenyes hogy leborotvalja legalabb a kezet, labat, honaljat. De mondom ez emberfuggo, majd ha lesz baratod tole kerdezd meg, mert igazabol valoszinuleg az o velemenye lesz szamodra mervado :D
2021. jún. 16. 22:27
Volt eléggé szőrös bnőm, de nem zavart, mert nem a szőrösségbe v szőrtelenségbe szeretek bele, hanem ő magába. Elég felszínes dolog ez alapján ítélni v választani. és ez nem igényesség kérdése, mert mindenki szőrös, az igényesség relatív dolog.
2021. jún. 18. 07:26
Engem a barátom imád, és megmondta hogy neki nem elvárása a szőrtelenítés.
Egyedül a hónaljam meg a bimbóm zavarja, de az mondjuk engem is.
Edzés miatt szoktam szedni a lábam, néha a karom, nagy melegben pedig a puncim, mert különben izzad. És a szemöldököm, mert ha az rendezett, sokkal szebb az arcom. Nem szedem a fenekem, mellkasom, bajszom, ha nem megyek edzeni a lábam se.
Így jól érzem magam én is, és nem is néznek ki az emberek.
Az égvilágon semmi értelmét nem látom egyébként a testszőrtelenítésnek, az izzadós helyeket kivéve. Főleg annak hogy valakit ezalapján ítélünk meg. Nekem se kéne szeretni a pasimat mert szőrös a háta? N
2021. jún. 18. 13:13
Nevetséges,hogy aki azt írja ,hogy zavar meg kizáró ok az le van pontozva... minek rakod ki a kérdést ha a neked nem tetsző válaszokat lepontozod?
2021. jún. 18. 20:32
20/20 anonim válasza:
Járnék ilyen lánnyal, ha lenne valaki.
2021. dec. 5. 18:44
Kapcsolódó kérdések: