Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vagyok ennyire feltekeny?
Ez a "féltem őt" szöveg nagyon undorító. Egy 6 éves gyerekről beszélünk, vagy mit kell rajta félteni? Nem félted, hanem birtokolni akarod és szétmar a tudat, hogy nem veled érzi jól magát, hanem mással. Nem a te önbizalmadat pumpálja, hanem nélküled is jól megvan, így az van benned, hogy te nem érsz semmit.
Hogy annak mi az oka, azt csak te tudod. Szakemberhez is elmehetsz rájönni miből fakad.
Hat, figyi, ilyen esetekben szoktam mondani, hogy nem passzolnak az igenyek.
Lesznek olyan emberek akik azt mondjak nagyon "ragaszkodo" vagy
Lesznek olyanok akik pont ugyanugy kivanjak a parjuk tarsasagat mint te a mostani fiudet
Szoval mivel ez egy ennyire fontos szempont neked, ha lehet akkor a jovoben eszerint valogass fiut magadnak.
Lesz olyan is aki legalabb ennyire viszonozza az erzelmeket.
Amugy nemtom, de heti 1-2 talalkozo, hat nekem is eleg keves lenne. Maximum minden masodik nap.
Mondanam hogy beszeld meg ezt a paroddal, de oszinten ez egy szemelyisegtipus. Ezt nem lehet "kifacsarni" a masikbol. Vannak ilyen emberek meg olyan emberek.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!