Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben ti mit gondolnátok?
A hétvégén egy házi buliban voltam,2 barátnőmmel, és az egyiknek van barátja, és az ő baráti társasága volt ott. Volt egy srác,amikor odamentünk már nézett, de annyira nem feltűnően és mosolygott is. Volt szó egy fiú barátomról és amikor kettesben voltunk megkérdezte,hogy van e köztünk valami, mondtam ,hogy nem. Ekkor még nem volt benne sok pia. Aztán ahogy többet ivott, egyre jobban nézett, mosolygott, közeledett. Utána már át is karolt,egy többet beszélt hozzám, mindig hívott inni,cigizni. Az est végére odajutottunk,hogy megfogta a kezem mindenki előtt, a combomat is simogatta, hajamat,arcomat. Véletlen eltörtem egy poharat,amit felakartam takarítani, de nem akarta engedni. Mondta ,hogy menjek vele haza aludni,meg,hogy aludjunk egy szobába. Mindenki előtt mondogatta, hogy milyen kedves és aranyos ez a lány. Mivel katona és a végén volt szó a missziókról és azt mondta mielőtt meghal én leszek az utolsó gondolata. Aztán az est végén mikor ment haza,hosszan megölelt és mondta, hogy vigyázzak magamra. Mondtam,hogy holnapra elfelejt mindent,aztán elkérte a teljes nevem. Bejelöltem, ráírtam,és ilyen furán válaszolt. Kérdeztem,hogy esetleg barátként ismerkedhetnénk-e tovább,és azt írta "nincs vele problémám".
Aztán 2 napig beszéltünk,majd kioffolt, hogy o baratnot keres, nem baratokat ,ezután lezartam a beszelgetest. Aztán a meccsen is voltam,ahol azt mondta a tobbieknek, hogy nem érdekli, hogy ott voltam. Egy másik buliban beszélni akartam volna vele ,hogy ez mi volt de azt mondta most nem er rá. Multheten, odajott hozzám mosolyogva,hogy szia miujsag, aztán bunkon mondtam,hogy mi lenne. Aztan felhozta azt,hogy én lehordtam minden szarnak ,felhuzta magát és elment. Utána nagyon lesett, volt hogy el is bambult és nem vette észre,hogy szólnak neki. Aztan máshova állt szinten nézett,majd hátat forditottam neki és el is ment a buliból. Most hétvégén nem volt ott, így rairtam ,hogy miujsag. Majd mondtam neki,hogy sajnálom a múltkori dolgot és ez parbeszed zajlott le köztünk.
én írtam neki,hogy sajnálom a dolgot
o erre azt hogy: " jólvan, no problem "
en: " haragszol v megbantottalak?"
o: " én nem haragszok, nem akadok fenn ilyeneken:D"
en: " akkor multheten miért hoztad fel?"
o: " tudja a f.sz, csak mondtam "
ebből ti mit szurtok le? miért csinálja ezt?
Azt hogy egy pózer maki a srác, aki előadja a kemény gyereket, közben egy kis mimóza. Futsz utána, mikor úgy bánik veled és beszél rólad, mintha egy zsák ürülék lennél.
Összefoglalva ennyi az eddigi kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!