Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, belemennétek egyéjszakásba egy olyan sráccal, aki a crushotok?
Figyelt kérdés
Mármint ha te pl bele vagy zúgva a srácba, de ő csak egy estét akar veled. És ha tudnád, hogy utána még jobban bele leszel zúgva, de össze leszel törve mert ő nem akar többet. De attól függetlenül legalább lehettél vele, ha csak 1 estére is, de voltál vele.
Belemennétek vagy nem?
2021. jún. 10. 18:46
3/13 anonim válasza:
Most lehet hogy gyenge jellem vagyok, de én igen :D
4/13 anonim válasza:
Nem, mert így saját magamnak csinálnám a szenvedést,mert még jobban beleszeretnék és utána sokkal jobban fájna, ha más lánnyal látnám vagy ha levegőnek nézne utána.
6/13 anonim válasza:
attól függ, ha ki lennék éhezve (igen, lányok is tudnak ilyet), akkor tuti
7/13 anonim válasza:
Nem. Lehet, hogy azt az egy estét élvezném (bár, szerintem bennem végig valami keserű érzés lenne) de utána borzasztóan összetörnék. Eleve az, hogy csak erre kellek neki ráadásul utána mintha mi sem történt volna. Nem ennyire nem akarok kiszúrni magammal.
8/13 anonim válasza:
tiniként nem, huszonévesen volt már rá példa
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!