Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek volt már olyan, hogy nem tudtok kiverni egy srácot a fejetekből?
Figyelt kérdés
Akármennyire is bunkó, meg nem érdekled őt annyira, meg leszar téged is meg az érzéseidet is (úgy, hogy csak haverok vagytok és voltatok is), de te még mindig belé vagy zúgva és nem is nagyon tudod elfelejteni őt, sőt akarod őt..
Egyszerűen megőrülök tőle, szinte tényleg mindig a fejemben van a gyerek.
2021. jún. 10. 14:17
1/5 anonim válasza:
rátértél már vele a témára, hogy te többet is érzel? ha nem akkor itt az ideje, hisz lehet ez csak egy szerep nála.
2/5 anonim válasza:
Gondolom ez azoknál van, akinek az apja is hasonló. Általában az apa kép lesz a férfikép, így hasonlókat keres.
3/5 Csicuki válasza:
Hát persze ilyen majdnen minden ember életében van XD nem is lesz több de mindig ott fog motoszkálni a mi lett volna ha kérdés de egyszerűen lett más akibe bele szerettem és tovább léptem ezen
4/5 anonim válasza:
Igen. Nem egyszer. Csak féltem, nem tettem semmit és most már csak a "mi lett volna, ha" maradt és próbálok másra koncentrálni.. 😅
5/5 anonim válasza:
Van egy srác aki 3 éve tetszett meg és azóta is gondolok néha rá. Soha nem volt köztünk semmi, vagy 1 éve nem is láttam már, de azért néha még mindig eszembe jut.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!