Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek és hogyan?
Figyelt kérdés
Szóval középsulis vagyok 9. elsős, és a másik osztályban van két lány, akik elég feltűnően szoktak leskelődni a mi osztályunk felé tesin, és előtte, nyilván sokmindenki van ott ezért nem tudjuk kit néznek. Mikor mentem haza, a buszmegálló felé menet ott voltak ketten és vihorászva néztek felém, amikor hárafordultam gyorsan elkapták a fejüket. Volt még egy srác a buszmegállóban. Nem vagyok egy vékony alkat de nem is vagyok elhízva, sokan azt mondják hogy jóképű vagyok. Mit kéne tegyek? ( az egyik lány nekem is bejön)2021. jún. 9. 18:41
1/1 anonim válasza:
Nyilván az a legjobb hogy odamész hozzájuk, de persze - főleg ilyen korban - egyszerűbb mondani. Azért az ideális mégis ez lenne; legközelebbi vihogásnál pl. odamehetsz megkérdezni min nevetnek annyira, meglátod majd milyenek veled (valószínűleg poénkodni fognak, rosszabb esetben leráznak). Ha jófejek, akkor hozz fel aztán egy másik témát, mondjuk hogy a nyárra mit terveznek, mi a kedvenc helyük a városban, hova szoktak járkálni, elkérheted aztán az elérhetőségüket is, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!