Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinder bio? Ötletek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder bio? Ötletek?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam rajta, hogy kipróbálom a Tindert, viszont a bio írásnál megakadtam. Először kitaláltam pár vicces szöveget, de aztán rájöttem, hogy lehet, hogy nem ezeket kéne, mivel így ismeretlenül eléggé félreérthetőek (meg úgy az összes poénom és írásban a legtöbbnél nem jön át, hogy mire gondolok).

Elég csak leírni, hogy mik a hobbijaim és mit szeretek csinálni szabadidőmben?

Ha valaki esetleg elküldené privátban, hogy mit írt a saját profiljában, azt nagyon megköszönném (persze nem írnám le magamhoz, csak látnám, hogy kb mihez tartsam magam).

Köszi előre is a válaszokat!

18F

2021. jún. 9. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem felesleges bármit is írni,inkább jelölj be pár érdeklődési kört amit felajánl,én is azt csináltam..folyamatosan like-olnak match-eim is van pár,csak nem foglalkozok vele :D

Szóval nem kell túl gondolni,úgyis csak a külsőt nézi a legtöbb.

2021. jún. 9. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Baratom torold magad tinderrol.

Semmit nem fogsz ott talalni, csak onbizalommagneses csajokat.

Olyanok fognak teged likeolni hogy csak kerekre nyilik a szemed, de mikor a 20000. sem ir vissza meg annyit sem hogy "szia kopja le", ra fogsz jonni mennyi idot (meg penzt) pazaroltal el ezekre az emberekre.

Aki tinderezik az egy ocsmany ember, a tobbsege - foleg a no nemu felhasznalok.

A ferfiak nagyobb resze legalabb tenyleg akar valamit.

2021. jún. 9. 13:58
 3/5 A kérdező kommentje:

1.válaszolónak köszönöm szépen! Akkor csak ennyit csinálok ém is. Úgyis minél hamarabb személyes találkát akarok lebeszélni majd,ott meg nem kell ilyenekkel foglalkoznom.

2.válaszolónak: Úgy vagyok vele,hogy egy próbát megér. Sokaknak összejön (pl ismerőseimnek is),sokaknak nem. Ha meg se próbálom,akkor nem fogom tudni,hogy melyikbe tartozok.

2021. jún. 9. 14:34
 4/5 anonim ***** válasza:
33%

Maradjunk annyiban, nagyon kevesnek osszejon, nagyon soknak nem.

A 2-es valaszomban is igyekeztem a "tobbseg" szot hasznalni.

Mindig vannak kivetelek, de ahogy irtam, tobb ertelme lenne mondjuk buliba elmenni vagy haverokkal megismerni csaj tarsasagot.

2021. jún. 9. 14:49
 5/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem nagyon olvassák el, írhatsz bármit. Alapból emlékeim szerint lent van a képernyő alján, nem is látni végig ha hosszú és nem koppintasz rá. Ha külső alapján nem tetszel húznak is egyből balra és nem olvassák el.
2021. jún. 9. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!