Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít szemezésnek szerinted? És akivel csinálod, attól akarsz is valamit?
Hát én pont hogy idegenekkel szoktam szemezni:D azt gondolom komolyan. Kollégával nemkezdenék, házi nyúlra nem lövünk. Munkatársakkal csak egymás agyát szoktuk szívni, aki benne van. Ott cssk játékból flörtölök vagy teszek valami 18+os megjegyzést stb.
Viszont idegenekkel pl egy kávézóban, könyvtárban vagy parkban azért 'jelzek', mert szeretném megismerni
N
Szerintem eleg egyertelmu a dolog.
A szemezes az azt jelenti, hogy gyakran "bamulgat" teged, erosen a szemedbe nez. Ha mosolyog is a (lany) akkor az mar nem csak szemezes, hanem a masik tudatara juttatni, hogy akar valamit nagy valoszinuseggel, ebben az esetben a skala eleg szeles.
Lehet csak hulyiteni akar, lehet csak kivancsi rad de amugy tobbre nem, lehet szeretne valamilyen kapcsolat iranyaba elmenni veled ha passzoltok vagy ami a leggyakoribb egy jo kefeles kell neki plane ha buliban vagy es amikro mar azt mondja "szia!" akkor meg arad belole a pia szag.
Ha szemez egy srac egy csajjal es mosolyog az altalaban ijeszto szokott lenni. Nekik erdemesebb finom gesztusokkal helyettesiteni ezt a szemezes dolgot. Pl. beszelgetni veluk, aztan egyre gyakrabban (ha vevo ra), aztan ha mar eddig birta a csaj, akkor megkockaztathato elhivni valahova, utana meg minden gordulekenyen megy.
4-es
Ezt a kerdest jobb lenne feltenned kiehezett inceleknek, nogyuloloknek, meg munkasoknak az utcan akik legjobb esetben a lany utan futyulnek, meg "hello cicuska"-zzak oket.
Plusz nagy esellyel az a srac aki ramosolyog igy ismeretlenul egy csajra, az eleg visszataszito a nok szamara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!