Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből rájött, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Van egy nálam idősebb fiú, aki tetszik. Egy suliba járunk, de semmit nem beszéltem még vele, igazából idegenek vagyunk egymásnak. Pár hónapja gondoltam egyet, és bekövettem instán. Nem követett vissza, de engedélyezte a követési kérésem (mivel privát a fiókja). Aztán kb. 1 hónap múlva bejelöltem facebookon, de nem jelölt vissza:(
Egyértelmű hogy én nem érdeklem, de az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ennyiből leesett neki, hogy tetszik, vagy fel se tűnt neki?
2021. máj. 27. 21:25
1/4 Thispain válasza:
Nem. xD. Írj neki szerintem, vagy menj oda hozzá.
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem. Azért más miatt is bejelölheted.... Én is beszóltam ha pl. Feldob egy oxlane mert akiről tudom hogy a sulinkba jár. Valószínű nem tünt fel neki.
3/4 anonim válasza:
Ennyiből senkinek sem tűnne fel, hogy tetszel neki
4/4 anonim válasza:
Kisanyám, a mi időnkbe nem volt pikpok meg instra meg ilyenek, odamentünk a diszkóban, mondtuk pálinka vagy vodka lesz kisasszony, oszt roptuk napestig a táncot, aztán volt hogy hátramentünk a fűzfák mögé és meg esett ami ...de ilyen töketlenekdést nem műveltünk le hoyg jaaaj bejelölt jaaaj enm jelölt viszsa, jjaaaj tetszikelte a kééépem jaaaj, most összefogunk hzasodni?!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!