Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan aki nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan aki nem nézi meg, hogy kik jelölték ismerősnek?

Figyelt kérdés

Bejelöltem valakit akit látásból ismerek.

Nem hinném, hogy lenne bármi oka nem vissza jelölni, de már napok óta semmi.

Mi miatt lehet?

2021. máj. 26. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. nem szoktam visszajelölni azokat, akiket nem ismerek közelebbről/sosem beszéltünk, esetleg tudom hogy sosem fogunk/sosem akarok vele beszélni a jövőben, főleg nem látni az életét/nem érdekelnek.
2021. máj. 26. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én. Nevét elolvasom, képét megnézem, de nem igazolom vissza. Meg nem is törlöm. El van ott.
2021. máj. 26. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Például én nem szoktam ismeretleneket visszajelölni. A látásból ismerem ismeretlen.
2021. máj. 26. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Látásból ismerősöket én se szoktam, akkor a fél város az ismerősöm lehetne. Nem akarom, hogy olyanok, akikkel nem vagyok semmilyen viszonyban lássák mit rakok ki (kb évente 1 dolgot szoktam) és ott verjék a nyálukat. Szerintem sokan így vannak ezzel.
2021. máj. 26. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hinném, hogy lenne bármi oka nem visszajelölni ".

Szerintem az, hogy nem ismer, elegendő ok...

2021. máj. 26. 20:36
 6/8 anonim ***** válasza:
én van hogy nem nézem hetekig aztan utolag igazolok vissza akiket ismerek. gondolom bejon neked az illeto akit bejeloltel, ha ez kolcsonos akkormeg ugyis visszaigazol elobb utobb
2021. máj. 27. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Volt olyan évfolyamtársam, akit hónapok után jelöltem vissza, pedig napi szinten dumáltunk, haverok voltunk. Csak lusta voltam megcsinálni. :D
2021. máj. 27. 15:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt egy fiú, aki tetszett nekem, bejelöltem. Hónapokig semmi, így kíváncsiságból rákérdeztem, hogy miért nem igazol vissza (mert egyébként már ismertük egymást). Akkor megmutatta, hogy milyen sok embert nem szokott visszaigazolni csak úgy. Halomban álltak a kérések nála. Vicces volt, aztán visszaigazolt. 😂😊
2021. máj. 28. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!