Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Van két nyolcadikos lány, akiknek, hogy is mondjam... elég kirívó a megjelenésük. Értem ezalatt, hogy az egyik erősen sminkel, (a másik nem) ráadásul pocsékul sminkel, nem lenne egy csúnya lány, de két kiló sminkkel elég csúnya látványt nyújt. Emellett elég kirívóan öltözködnek, a szoknyát és a harisnyát igazából elfogadom, nincs vele bajom, de a felső testükön elég kevés a ruha. A mellüket látványosan kidobják, volt, hogy a fél mellük kilógott a melltartóból, a hasukat is csak félig takarják, és szinte semmit sem takarnak. Teljesen úgy öltözködnek, hogy "észrevegyék" őket a fiúk. És ez sikerül is nekik, mert öcsém szerint (ő az osztálytársuk) elég mutatós a két csaj, nagyon jól néznek ki. Ez szerintetek normális általános iskolában? Szerintem egy kicsit furcsa, hogy ilyen fiatalon kidobják mindenüket.

2021. máj. 25. 20:59
A kérdező szavazást indított:
Igen, szerintem normális
Nem, nem normális
Más véleményen vagyok
39 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyre gyakoribb.
2021. máj. 25. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg szeretethiányosak. Igénylik, hogy foglalkozzanak velük a fiúk, és így tudják ezt a legkönnyebben elérni. Ismertem olyan lányt, akinek rossz volt a családi helyzete, emiatt pedig szeretethiányos volt. Kihívóan öltözködött, össze-vissza smárolt minden fiúval, néha volt egyéb is, aztán pedig csodálkozott, hogy elhordják mindennek. Pedig alapvetően nem ilyen típus volt, de ezt hozta ki belőle a figyelem és a szeretet hiánya.
2021. máj. 25. 21:34
 3/6 Thispain ***** válasza:
100%
Egyetértek #2-vel.
2021. máj. 25. 22:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de az ilyenek mindig kompenzálnak valamit.
2021. máj. 26. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2-es válaszolónak igaza van. Figyelem felkeltés bármi áron, hogy a hiányosságokat kevésbé lássák.
2021. máj. 28. 13:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
En is egyetértek kettesel
2021. máj. 28. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!