Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként bejelölhetem én őt?
Figyelt kérdés
Látásból ismerem, feldobta a facebook.
Nagyon utálok kezdeményezni, de most úgy érzem vagy bejelölöm vagy így jártam.
Lányok ti jelöltetek már ismerősnek fiút aki tetszett, habár még sose beszéltétek?
2021. máj. 23. 15:42
1/4 anonim válasza:
Manapság már simán kezdeményezhetnek a lányok is. Nyugodtan jelöld be!
Én még személyesen is odamegyek egy pasihoz ismerkedni, ha megtetszik.
3/4 anonim válasza:
Engem férfiként sok lány/ nő jelölt már be facen akiket kb látásból ismerek. Nos ez nem egyértelmű jel, hogy mi a szándéka a hölgynek.
Férfi szemszögből nem derül ki, hogy tetszik neked és kezdeményezni próbálsz. Visszajelöl mert ő is ismer és ennyiben kimerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!