Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első ottalvás lesz a fiúnál, kell vinnem magammal valami konkrét dolgot?
Figyelt kérdés
Nyilván ruha, törülköző, ilyenek megvannak, de mégis csak valaki más házába megyek, kell vinnem valamit?2021. máj. 21. 20:14
1/6 anonim válasza:
Fogkefe, bugyi, melltartó, ruha, tusfürdő, pizsama. Szerintem mást nem kell.
2/6 anonim válasza:
Óvszer (mondjuk illik, hogy neki is legyen).
3/6 anonim válasza:
Az alapvető dolgokon kívül (ruha, töltő) nem.
4/6 anonim válasza:
Tisztasági betét nem árt, ha van nálad. Papucsodat is viheted.
5/6 anonim válasza:
Telefontöltő, fogkefe, fésű, esetleg dezodor/parfüm.
6/6 anonim válasza:
Az előttem lévők már mindent leírtak ami kell. Nem tudom, hány évesek vagytok, de én is csak hangsúlyozni tudom, hogy óvszer legyen. Lehet, nem olyan szándékkal mész, de sose árt, ha van. És sokkal jobb, ha fölöslegesen volt, minthogy ne legyen, de kellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!