Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keres most ritkábban?
Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal március közepén. Szinte mindig ő keresett, áprilisban is nagyrészt ő keresett, mire felkeltem már írt, napi többször is beszéltünk.
Viszont Május eleje óta szinte csak én keresem, akkor is alig beszélünk. Kiszedtem belőle, hogy családi zűr van, amit itt nem részleteznék. Azt mondta időt kér, júniusra minden rendeződik és visszaáll a rend kettőnk között. Ezt beszéltük egy hete, azóta sem keresett. Igaz, a júniust ígérte, de nekem fura hogy a gyakori beszélgetés átment abba, hogy már szinte egy hete nem írt.
Ez egy lekoptató szöveg lehet, vagy tényleg próbálja rendezi a dolgokat? Arra tudok gondolni, hogy ha le akarna koptatni, akkor nem írná h majd következő hónaptól rendeződnek a dolgok.
Ez a hirtelen váltás is egyik napról a másikra jött, tehát nem szépen elmaradoztak a beszélgetések, hanem egyik nap még teljesen jól elvoltunk, pozitívan váltunk el, másnapra meg hirtelen semmi.
Nem mondom, hogy nem bízok benne hogy igaz amit mond, csak ugye durván 2 hónapja ismerem, tehát nem tudhatom biztosra mit hogy gondol.
Szerintetek?
Kicsit gáz, hogy bizalmasan beavatott abba, hogy mi a baja, nyiltan megmondta, hogy mikor lesz minden rendezve te meg itt önérzeteskedsz, hogy mi van ha csak kamu...
Inkább hidd azt, hogy kamu és "szakíts vele". Így legalább esélye lesz olyan pasit találni, aki elhiszi, hogy szarba van és türelmes lesz vele. Nem pedig idegenektől fogja kérdezgetni, hogy kamuzik-e vagy sem.
Vannak itt nagyon nagy lovagok úgy tűnik, biztos sokan értékelték már a papucs mivoltukat. Űzz ki magadból minden gondolatot, nem szabad semmi rosszat érezni, mert rögtön nem vagy MÉLTÓ az úrihölgy társaságára. De majd a jófiú tudja mit kell csinálni: add át neki a lányt, hisz neki jár, nem a bunkóknak. Megmondta a jófiú. :(
"Ilyet szerintem csak nagyon buta emberek hazudnának be."
Ne becsüljük le a mentális és lelki betegek számát. :)
Az emberek általában úgy hazudnak mint a vízfolyás, semmi új nincs ebben. Ráadásul csak ismerkedtek és ha jól értem még randi sem volt - az hogy van benned kétely, teljesen normális, nem kell senkire vak módon nézni.
Megbeszéltétek a júniust, ami még nem jött el, úgyhogy várd meg mi lesz. Addig foglalkozz más dolgokkal, ne a lány körül forogjon minden, akivel lehet többé nem is beszéltek. Ha végül ír, legyen kellemes meglepetés és hívd találkára, ha nem, akkor nem és megy tovább minden ahogy eddig. Majd lesz másik lány, aki nem tűnik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!