Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok róla?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, hogy a legjobb barátnőm 1 hónap után lefeküdt a pasijával aki az exem(mindkettőjüknek ez volt első). Mi a véleményetek erről?
2021. máj. 14. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Egészségükre.
2021. máj. 14. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hátha te dobtad a srácot akkor megérdemelted :D (karma)

Ha nem akkor próbálj ne idegbajt kapni,ha nem megy verd szét a másik csajt.

2021. máj. 14. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:
16%
Ha ez jól esett nekik akkor miért zavartatod magad? Azért mert valaki az exed még szabad ember marad aki bárkivel lehet ki megtetszik neki.
2021. máj. 14. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha arról tudtál, hogy együtt vannak és nem zavart, akkor nem hiszem, hogy akkora baj lenne, hogy lefeküdtek. De persze, ha azt sem tudtad, hogy járnak, akkor azért nem volt tőlük (főleg barátnődtől) szép dolog.
2021. máj. 14. 20:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudtam róluk semmit sem, 16 éves csajról van szó...azért hagyott el, mert én nem tettem szét a lábam...
2021. máj. 14. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Sok egészséget, és teherbeesés mentes együttlétet kívánok nekik.
2021. máj. 15. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!