Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Okozhatja ezt az, hogy ki szakadt a szűzhártyám? Vagy valami fertőzés esetleg? 2. Így lehet terhes valaki?
1. Meg szűz vagyok, de a barátom megujjazott a hétvégén. Hallottam, hogy ettől kiszakad hát a szűzhartya. Ez már egy 5 napja történt és azóta fel vagyok puffadva. Okozhatja ezt az, hogy ki szakadt a szűzhártyám? Vagy valami fertőzés esetleg?
2. Úgy lehet terhes valaki, hogy a barátja a combjára élvez és onnét esetleg lefolyik a az nemiszerv ajkaira?
Tudom kicsit hülye kérdések, de ha lehet értelmes válaszokat írjatok... Előre is köszönöm a válaszokat!
Szét fognak oltalni... Mint mindenkit ilyenkor általában.
Egyébként nem, nem lehetsz terhes nyugodj meg!
A kicsi sperma nem fog a combodról olyan mélyre beutazni,lehet hogy ügyesek de ennyire nem.
Maximum akkor ha spermás ujjal ujjazot meg de gondolom azért annyira nem vagytok buták.
A puffadás valami étel vagy ital okozhatta. 😊
Haha, vicces, humoros. De 17 vagyok... Csak nem vagyok tapasztalt... Mert 12 évesen nem összefeküdtem mindenkivel, hanem bent ültem a szobába és színezőt színeztem... :)
Szóval bocs...
1. Nem okozhatja, semmi köze hozzá. A szűzhártya fizikai dolog, a puffadás meg valami kémiai.
2. Nem. Csak akkor lehetsz, ha a spermuimok célirányosan a hüvelyedbe mennek a farokból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!