Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy engem válasszon?
Ban egy srác a suliban, aki nagyon cuki és helyes és még okos is, igaz kicsit csendes és visszahúzódó.
Én menő lánynak számítok, csinos vagyok és sok fiúnak tetszem, de az a fiú nem figlalkozik velem. Van egy osztálytátsam, aki totál dárkos és borzasztóan néz ki. Röbid a haja, meg mindig fura ruhákat hord és verseket olvas, az a srác (néha a barátai is) meg mindig vele lóg. Többször láttam már a fiút azzal a lánnyal és nem tudom hogy tudja érdekesnek találni, pedig volt hogy láttam, hogy meg is nevetette.
Amúgy mi 10.-esek vagyunk ők pedig 11.-esek. A héten jelentették be a jövő évi szalagavató időpontját és ilyenkor szoktak kialakulni a párok. Azt akarom hogy engem jérjen fel és ne azt a másik lányt.
Ez nem helyesirasi hiba, egyszeruen csak elgepelte zsenikeim.
Minek kell meg a szarba is belekotni? Nem ertem komolyan.
Valoszinu nincs jobb dolgotok.
Szerintem próbálj beszélgetni vele, amikor egyedül látod. Vagy kérd ki egy versről/regényről a véleményét. Mutasd meg neki, a kedves, barátságos arcod. Nagyon szurkolok neked! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!