Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjak neki jeleket?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjak neki jeleket?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, már régóta beszélgetünk, de sajnos csak messengeren. Vasárnap lesz szerencsém vele találkozni, de addig is valahogy szeretnek neki célozni, hogy nagyon bejön. 16 évesek vagyunk. Hogyan adhatnám a tudtára, hogy nagyon tetszik nekem?

2021. máj. 10. 14:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Kettesben lesztek vagy nagyobb társaságban?
2021. máj. 10. 14:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Barátom konfirmál, eléggé nagy társaság. Viszont ő adott kisebb jeleket, nem tudom hogy annak szamit-e
2021. máj. 10. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Milyen jeleket adott?
2021. máj. 10. 14:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Kérdezte, hogy megyek-e a ballagásra, erre mondtam hogy igen. ,,Huhh megnyugodtam”, és akkor mondtam, hogy a faluból más lehet nem jön. S erre mondta hogy az nem érdekli. Meg még volt egy, igaz hogy kicsit ittas volt, úgyhogy szerintem nincs sok értelme. Igaz azt mondják, hogy az ,,alkohol” a lélek tükre😅
2021. máj. 10. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Jó, milyen mesze laksz a lánytól?
2021. máj. 10. 15:11
 6/6 A kérdező kommentje:
50 km, de ez őszig lenne hátrány, mert ha minden jól sikerül, akkor ott szeretném folytatni a tanulmányaim
2021. máj. 10. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!