Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egyszer találkoztam mert az egyik barátom osztálytársa, és szeretném jobban megismerni. Hogy írjak rá, úgy hogy ne legyen lekezelő vagy annyira lényegretörő, hogy levágja mit szeretnék?

Én egy őszinte üzenetet írnék neki, de nem tudom ez mennyire lenne hatásos (ezzel nem azt gondoltam, hogy hazudnék neki).

2021. máj. 9. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia egy barátom osztálytársa vagy, bocsi, hogy rád írtam. Esetleg lenne kedved barátkozni? Nem ismerkedni akarok, csak esetleg lehetünk barátok? Ha gondolod néha beszélgethetünk. 🙂

Legalábbis nekem ez a tanácsom.

2021. máj. 9. 23:49
 2/3 anonim válasza:
100%
Nem lehet úgy írni, hogy semmiből ne találhassa ki, ha találkozni akarsz vele azt muszáj kimondani. A lehető legjobban talán úgy jársz ha leírod hogy ki vagy, hol találkoztatok, szimpatikus volt neked (ha tudod hogy miért, írd le azt is) a legutóbbi beszélgetés alatt jól érezted magad, és szívesen beszélgetnél még vele valamikor. És kérdezd hogy mit gondol erről. Ezzel úszod meg a legjobban még ha vissza is utasítja
2021. máj. 10. 03:41
 3/3 anonim ***** válasza:

nem kell neki regényt írni

kezdésnek egy szia elég :)

2021. máj. 10. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!