Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ennek szerintetek mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ennek szerintetek mi lehetett az oka?

Figyelt kérdés

Szóval barátnőmmel szakítottunk, és hát én békében akartam elköszönni tőle, erre ő nekiállt szidni. Tudni illik, hogy rám soha egy sértő szót nem mondott, és tök kedves volt. (szakításunk oka a sok veszekedés, és nem illettünk össze) Szóval meglepett a viselkedése.

Ez minden lánynál törvény, hogy úgy kell elválni a másiktól, hogy "kapd be a fszom", "nem leszek a kurvád" stb?

2021. máj. 7. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy minden lánynál. Én amikor szakítottunk,utána pár nappal még külön felkerestem csak azért hogy bocsánatot kérjek minden rosszért amit esetleg tettem(igazából nem volt semmi ilyen,az időhiány miatt lett vége). Nyilván nem azért hogy kikönyörögjem, hogy újra összejöjjünk,egyszerűen csak én így éreztem korrektnek.

De én veszekedésekből sem szeretek úgy kijönni,hogy úgymond "nekem van igazam" hanem mindig inkább félreteszem a becsületemet és bocsánatot kérek mindenért.

Persze nem azt mondom hogy a barátnőd hibás lenne, mindenkinek más a személyisége és minden helyzet mást hoz ki belőle. Főleg az ilyesmi

16/L

2021. máj. 7. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem ismerted igazán ezt a lányt, és inkább ez volt a baj. Illetve a szakítás oka, és az általa mondott rágalmak sem egyeznek, úgyhogy szerintem ez egy nem túl tökéletes kapcsolat lehetett. De a jó oldala, hogy tanulhatsz belőle, és következő kapcsolatodnál jobban megválaszthatod a párodat. :)
2021. máj. 7. 23:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem minden lánynál törvény vagy mi xdd elég sokan békében válnak el, vagy ha ilyenek az azért van mert fáj a szakítás

Szerintem ha eddig sose volt ilyen a (volt) barátnőd, és csak most lett ilyen heves az azért van mert meg van bántva, többet remélt és most csalódott. Gondolom te szakítottál vele

2021. máj. 8. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!