Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez mit jelent a barátnőm kellene nekik?
Van két csávó akivel kavartam (nem egyszerre). Az egyik fiúval egy éve a masikkal pár hónapja.
Barátnőmnek mind a ketten írtak szülinapján nekem pár héttel előtte volt a szülinapom de nem írt egyik sem.
Ez mitől lehet? Most a barátnőmel akarnak kikezdeni?
Elképzelhető, hogy ez egy "bosszú"-szerű dolog. Talán azért a barátnődet szemelték ki, hogy később az ő oldaláról vigyoroghassanak rád.
Egyébként egy szülinapi jókívànságba nem kell mindenfélét beleképzelni. Ha utána nem kezdeményeztek beszélgetést, akkor lehet nem is akarnak vele ismerkedni.
Az egyikőjük kérdezte " mikor ünneplünk".
A masik meg azt írta. "Boldogat te modell lány" (nem modellkedik)
Lássuk csak, felköszöntenék egy csajt, akivel csak kavargattam? Nem! És a barátnőjét, aki jó bőr, és vele még nem volt köztünk semmi? Igen!
Egyébként lehet, hogy tényleg direkt a barátnődet szemelték ki, hogy sz4rul érezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!