Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott a curshom, de én meg teljesen közömbös voltam, mit csináljak?
A lány akiről álmodozom egy ideje szerelmet vallott és nem tudtam hogy reagálni, mert nekem olyan hihetetlennek tűnt, hogy teljesen közömbös voltam és mondtam hogy majd megbeszéljük.
Nem ez volt a célom, haragszom is magamra, de ez olyan túl jó hogy igaz legyen dolognak tűnik.
Mit kellene tennem, mit mondjak majd neki?
Először szerezz be egy magyar helyesírás szótárat.
Tanulj meg magyarul beszèlni.
Aztán ha egy éppeszű làny szóba áll veled akkor mond el neki magyarul mit érzel....
#13,
magyarul "épeszű" és (ebben az esetben:) mondd (felszólító mód, de a mond az kijelentő mód).
A Kérdezőnél "voltam" után pont jár. Új mondatot "Mit"-tel kezdjük, kedves Kérdező. Azért ezen ne bánkódj, mert ilyen hibák nagyon sok kérdésben előfordulnak.
Viszont, ha már valakit kijavítok, akkor magam ne kövessek el súlyosabb hibákat. Egy közmondás: "Más szemében a szálkát megleli, magáéban a gerendát feledi."
Elmondtam.
Azt hitte először hogy engem nem érdekel, ezért szomorú volt napokig.
Összeszedtem magam és beszéltem vele, most egész nap beszélünk kb.
Még mindig hihetetlennek tűnik kicsit számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!