Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közben barátnője volt, de én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közben barátnője volt, de én nem tudtam róla. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Több, mint egy évig udvarolt nekem, de néha távolságtartóbb volt, bizonytalan. Mostmár értem miért. Neki közben végig barátnője volt, de mindvégig titkolta. Most ez kiderült egy közös ismerősünk által.

Barátok lettünk, miközben éreztem a pillantásaiban és érintéseiben, hogy többet érez. (nem csalta meg a barátnőjét velem, bár kinek mit jelent a megcsalás..) Vártam, hogy ő hívjon el, mert én folyamatosan adtam a pozitív visszacsatolást, ő volt néha bizonytalan, kiismerhetetlen.

Néhány hónapja szakítottak már, mi nemrég jöttünk össze. Minden tökéletes, csak nem tudom félretenni azt, hogy közben barátnője volt. Ha tudtam volna, akkor nem közeledek felé, hanem tiszteletben tartottam volna. De ezt most tisztességtelennek érzem és bűntudatom van.

Tudom, hogy a jelen számít és ha szeret, akkor most erre kéne koncentrálnom, mert boldogok vagyunk és fontos vagyok neki. De kérlek segítsetek, hogy ez könnyebb legyen.

2021. ápr. 28. 21:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak épp az őszinteség hiánya, ami egy kapcsolat alap pillére...
2021. ápr. 28. 23:23
 12/24 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor ezt megpróbálom félretenni.

Próbálok a jelenre koncentrálni. Ha esetleges megtörténik velem is ez, az fájni fog nyilván, de szerintem mi sokkal többet adhatunk egymásnak, ez bizonyította a "barátságunk", flörtölésünk, mikor komolyabb fizikai kontakt nélkül is igazán erős kötelék alakult ki köztünk. Szóval, sokkal többet adhatunk egymasnak, mint amennyi a megcsalással való fájdalom el tudna venni belőlem.

Kockáztatok, mert érte megéri.

2021. ápr. 28. 23:24
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de balaniert csak kiirtad ezt a kérdést. Ha annyira biztos lennél, akkor nem interjúvolsz erről külső szemlélőket.

Igaza van annak aki írta, élvezd ki a jelent.

2021. ápr. 28. 23:25
 14/24 A kérdező kommentje:
#11 Tudom, hogy a kommunikáció alappillér. Egyéb dolgokban ez teljesen működött. Ebben az egy nem, ami ugyebár egy igazán elhanyagolhatatlan téma, de mondjuk ebben én is hibás vagyok, mert sohasem kérdeztem rá. Egyszerűen annyira megvolt köztünk a kémia és minden. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy éppen barátnője van, az exek meg számomra tabuk.
2021. ápr. 28. 23:26
 15/24 anonim ***** válasza:
Kérdezz majd rá néha, hogy nem felejtett e el elmondani neked valamit.
2021. ápr. 28. 23:26
 16/24 A kérdező kommentje:

Igazad van. Valamiért csak kiírtam ezt a kérdést... Ez egy óriási hullámvölgy, néha kattogtam rajta, de általában egyáltalán nem érdekelt. Kb. egy hónapja tudtam meg.

Most pont olyanom van, hogy eszembe jutott és rettenetesen zavar. Szeretném, hogy soha többé ne tudna elobukkanni bennem ez a téma fájóan és bűntudatkeltően, ezért szerettem volna kiírni, hogy lássak más nézőpontokat és könnyebben tudjak pontot tenni a végére.

2021. ápr. 28. 23:30
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom hogy jó életetek legyen. Engedd el ezt akkor most és soha ne dorgold az orra alá.
2021. ápr. 28. 23:33
 18/24 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm szépen utolsó válaszoló!
2021. ápr. 28. 23:37
 19/24 anonim ***** válasza:
80%

#5 bocsi erre muszaj reagalnom.

"Ő nem kacsingat mas lanyokra ő nem ilyen"

De ilyen. Kacsingatott. Rád.

Tudta jól hogy van neki barátnője, mégis udvarolt neked. Miért nem szakított már az elején a csajjal és jött össze veled?

Én nem szeretnélek bántani, tudom hogy nagyon bejön a fiú, de ne legyél naív. "Ő nem ilyen". De ilyen. Honnan is tudhatnád milyen, ha képes volt félrevezetni téged és eltitkolni hogy ja amúgy van nője? Nem ismered, nem tudod milyen

2021. ápr. 28. 23:37
 20/24 anonim válasza:
80%

ha ezt csinálta az ezelőtti barátnőjével lehet veled is meg fogja, készülj fel

viszont ne úgy mintha biztos megtenné, lehet nem teszi meg és veled marad

ez a jó ebben, fel leeht készülni a legrosszabbra és a legjobb fog jönni

2021. ápr. 28. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!