Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiúnak sokat jelent, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnak sokat jelent, ha egy lány vele veszíti el a szüzességét?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem minden fiú egyforma.. valakinek számít,valakinek nem
2021. ápr. 23. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
69%
Mindenkinek számít szerintem, nekem igen.
2021. ápr. 23. 20:17
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Szerinted miért van "az én f...om nem konzervnyitó" mondás? Dehogy jelent sokat, idegesíti, hogy a csaj bénázik és tapasztalatlan.
2021. ápr. 23. 20:18
 4/11 anonim ***** válasza:
45%

Hát megmondom őszintén, hogy előtte azt hittem, hogy jó lesz, de inkább macerás volt. Több hétig kellett nagyon óvatosan csinálnunk, hogy hozzászokjon és már ne fájjon neki. Nekem is nagyon szűk és száraz volt, ezért nekem is fájt. Rengeteg síkosító kellett és mivel nagyon óvatosnak kellett lennem, nem tartott sokáig az erekcióm.

Nyilván nem mindenkinél ilyen macerás a dolog, de most már jobban szeretek olyan lányokkal összejönni, akiknek már volt pasijuk.

2021. ápr. 23. 20:20
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Van akinek nem számít.

Olyat is tudok aki tiszta stresszes volt emiatt. Az illető pont haverom volt, tényleg előtte napokig tiszta pánikban volt, hogy most mi lesz?? Nem volt már szűz a srác, meg nem is 14 éves volt már, hanem 18, de mégis nagyon izgult, hogy szűz a lány. Egyszer azt is mondta, hogy legszívesebben lebeszéné, hogy mással veszítse már el és ne vele.

Én olyan vagyok, hogy nekem a világot jelentené, ha egyszer szűz lánnyal lehetnék. Persze úgy ha a párom lenne. Akkor nagyon remélném, hogy mellette is maradok már és nem csak egy pár hónapos kapcsolat. Nekem tényleg nagyooon sokat jelentene, mondhatnám, hogy egy álmom váltaná valóra.

De nem mindenki van ezzel így.

2021. ápr. 23. 20:39
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
Mindig is szűz lánnyal akartam lenni egész életemben, aztán egyszer adódott egy alkalom, hogy összejöttem egy szűz lánnyal. Na hát azzal annyi probléma volt hogy inkább soha ne történt volna meg, azt hittem normálisabb lesz mint egy nem szűz, de olyan idióta,tapasztalatlan, felszínes hülye p..a volt hogy az fájdalmas..úgyhogy vége lett hála isten JA és nem volt szex.
2021. ápr. 23. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
32%

Ismerek egy fiút, aki egyáltalán nem akar szűz csajt magának. Azt mondta, hogy csinálni akarja, nem tanító bácsinak állni.

A másik "gond" a szüzekkel, hogy egy idő után megunják, hogy csak egy személlyel próbálják ki, szóval esélyes, hogy szakítanak vagy megcsalják a partnerüket. De ez egy nagy általánosítás, akinek nem inge....

2021. ápr. 23. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
26%
Én nekem volt egy ilyen "álmom", de még nem voltam szűz lánnyal. Valszeg 20 évesen már nem is leszek 😅 de ez van 😌 majd valahogy elrendezem magamban.
2021. ápr. 23. 22:20
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Én együtt veszítettem el a barátnőmmel. Nekem sokat jelentett.
2021. ápr. 24. 00:52
 10/11 anonim ***** válasza:
64%
Bő 56 éve már a feleségem. Számított, nem is keveset, de ez akkor volt...
2021. ápr. 24. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!