Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet a lehető legkedvese...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a lehető legkedvesebben elutasítani valakit?

Figyelt kérdés
Az osztályban van egy fiú aki folyton keres,üzen.És sokak szerint szerelmes belém.Mindig nagyon szarul érzem magam ha visszaírok neki mert nekem soha nem tetszett de kedvesnek találom és nem akarommegbántani.Ne írjak vissza neki?De az olyan szemétség, rendes oktatásban mindennap látom...Ha ránézek mindig engem néz és hogy lehet ezt megoldani hogy neki se legyen rossz?Régen jóba voltunk sokat beszélgettünk de csak barátilag.Aztán most jött ez és már nem merek vele beszélni.Nem azért mondom mintha olyan nagy szám lennék hogy napokig bőgne miattam de ő menő és az sztem nem ritka h egy emberre szán ennyi időt.A szemébe kell mondani ugye?Más megoldás nincs?Esetleg veletek nem volt már ilyen?
2021. ápr. 20. 12:34
 1/9 anonim ***** válasza:
5%

El lehet normális módon is mondani, hogy te ezt nem szeretnéd személyes.

Mond azt hogy van barátod, és nagyon féltékeny típus, nézi a facebookodat is..és tudja hogy írogat neked stb...

2021. ápr. 20. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Visszaírhatsz neki, de éreztesd vele, hogy nem vagy rá vevő, pl. későn írj vissza neki, vagy néha ne is írj vissza, hagyd, hogy kihaljon a beszélgetés, és amikor vissza is írsz, akkor is keveset, ne legyél érdeklődő stb. Ez egy idő után tuti kiöli belőle a kedvet, bár ez nem a legszebb módja az elutasításnak, de nem is a legcsúnyább, ebből már tudja venni a lapot, hogy mi az ábra. De akár meg is mondhatod neki, hogy nem tudod, mi a célja ezzel a gyakori beszélgetéssel, de ha ezt amolyan közeledésnek szánja, akkor sajnálod, de te nagyon max szimpla barátként tudod vele elképzelni.
2021. ápr. 20. 12:49
 3/9 Tepfal ***** válasza:
96%

Hány évesek vagytok? Mint ember érdekel téged, barátkozni szeretnél vele, vagy ezt max. azért tennéd, hogy ne bántsd meg?

Ha nem akarsz vele barátkozni sem, akkor egyszerűen ne vegyél róla tudomást, persze legyél vele udvarias, mint bárki mással. És legyél őszinte, pl. ha megkérdez, hogy van-e kedved elmenni, vagy ezt-azt csinálni, akkor mondd, hogy bocsi, de nincs, vagy már más terved van. Legyél kedves, de elutasító.

Ha egyébként barátkozni akarnál, csak romantikusan nem érdekel, akkor beszélj vele. Én elmondanám neki, hogy felmerült bennem, hogy esetleg többet érez irántam, és bár hízelgő, ha így van, de semmiképpen nem szeretném félrevezetni, ezért azt tartottam tisztának, hogy elmondjam, én csak barátként tekintek rá. Még az is lehet, hogy te érted félre, és tényleg csak barátkozni akar. Ha pedig nem, akkor ezzel tudtára adtad, hogy te ezt nem akarod. Semmiképpen ne hazudd azt, hogy van barátod, aki ezt rossz szemmel nézi - még ha be is válna, ne tartsuk már fenn azt a gondolatot, hogy egy nő a férfi tulajdona, és egy nő akkor tekinthető "foglaltnak", vagy "elérhetetlennek", ha egy másik férfi már magáének mondja. Nem kell, hogy külső indoka legyen, amiért nem akarod, nem is kell megindokolnod. Egyszerűen benned nem lobbant fel az a szikra és kész.

2021. ápr. 20. 13:27
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pl.:

Kedves Sanyi! Látom szívesen beszélgetsz velem, talán többet is érzel felém, mint én feléd. Ezért szeretném, ha nem táplálnál vérmes reményeket irányomban, hanem legyünk csak barátok, hiszen nincs miért haragudnom rád, de most még nem akarok közelebbről ismerkedni senkivel.

Egy hét múlva már láthat egy másik fiúval kézen fogva, hiszen "megváltozott" a nézeted...

Ffi.

2021. ápr. 20. 17:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!Szerintem még várok egy kicsit aztán ha változik valami vagy úgy érzem biztos hogy szerelmes belém akkor beszélek vele.Bár azért kicsit félek..

4es:Neked is köszi a választ de sztem ha egy ilyen szöveggel álnék oda elé tuti megrémülne.Vagyis hát..nem szoktam ilyen...értelmesen beszélni.És azért nem elüldözni akarom csak a szerelmet valahogy "elhárítani" vagy nem tudom hogy mondjam.

2021. ápr. 20. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

OK!

Te dolgod. Szia!

2021. ápr. 20. 17:50
 7/9 A kérdező kommentje:

ok.

Szia :)

2021. ápr. 20. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ugyan ebben a helyzetben vagyok. Egy nagyobb baráti társaság tagja vagyok és az egyik csávó valószínűleg szerelmes belém. Mindenki ezt mondja én pedig egy az egyben azt a taktikát alkalmazom amit a második válaszoló írt.

De úgy is jártam már (másik sztori), hogy alkalmaztam ezt a taktikát, de nem vette az adást így elmondtam neki szépen, hogy én nem szeretnék kapcsolatot, de akkor sem értette mindig irogatott meg jött beszélgetni, hogy milyen szép vagyok van-e barátom. Itt már elküldtem a fenébe, hogy hagyjon, nem igaz, hogy nem érti meg, aztán akkor sem, így azóta letiltottam.

A csávótól függ, te ismered milyen. Normális akk veszi az adást, ha nem akkor pedig más módszerhez kell folyamodni. Osztálytárssal ez elég ciki helyzet.

2021. ápr. 28. 17:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Már többször jártam úgy, hogy egy-egy lány meggyanusított azzal, hogy én szerelmes vagyok belé, “mert úgy néztem rá” (?!). Az is ciki, ha alaptalanul gyanusítasz meg valakit.
2021. ápr. 29. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!