Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzek úgy egy tinilány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzek úgy egy tinilány iránt ahogy az előtt soha?

Figyelt kérdés

Régebben volt egy kapcsolatom 1,5 évig egy középiskolát befejező és egyetemet kezdő lánnyal.

Titokban mivel nem vagyok független. Úgy alakult hogy megkért segítsek neki az albérletben ahova ment ezt azt szerelni aztan 2.alkalommal alkoholt is kinalt így ott aludtam de csak kanapén.

Innen indult aztán több. Ennek 5 éve. 36 voltam

Azóta csak erősödött a vágy a tinilányok iránt.

Pedig előtte főként 28..40 közt nezelodtem.

2021. ápr. 18. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Van ez igy. Izgalmas kapcsolatok ezek.

Mas kerdes hogy mindenki a 16-22 eves csajokra palyazik, ezert elegge a toppon kell lenned hogy elcsavard a tini csajok fejét.:)

2021. ápr. 18. 10:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen persze. Sajnos azóta se sikerült mással aki olyan jó lett volna. Azóta is keresgélés vande semmi komoly
2021. ápr. 18. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Hát ez egyre nehezebb lesz 40+ felett már nehéz tinit találni de 45 ig még van időd
2021. ápr. 18. 10:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen veszem észre. Pedig ..
2021. ápr. 18. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!