Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bunkóság?(többi lent)
Figyelt kérdés
a barátomnak vagy egy bátya, és tegnap elmentem hozzájuk aztán mikor barátom kiment a konyhából a bátya oda húzott magához és megcsókolt. én élveztem azt a csókot és jó volt. barátom nem tud erről, ez bunkóság hogy nem mondjuk el neki?2021. ápr. 12. 12:25
1/13 anonim válasza:
legalább családban marad... jövőhéten az apja jön, aztán a nagypapa
2/13 anonim válasza:
Családban marad. Hármast kérdezd meg a barátodtól lehet belemenne.
3/13 anonim válasza:
Először is tisztáznod kéne magadban, hogy mit akarsz. ha szereted a barátod, közöld egyértelműen a bátyjával, hogy ne is próbálkozzon, mert nem vagy vevő rá. Ha pedig nem vagy benne biztos, szakíts a fiúval, és legyél vele őszinte. Mondjuk ezek után nagy bunkóság lenne összejönni a tesójával.
4/13 A kérdező kommentje:
#1 nem vicces
#2 ugyan az mint a 1
#3 ez a baj, minkét fiút szeretem
2021. ápr. 12. 12:46
5/13 anonim válasza:
Akkor hagyd mindkettőjüket. úgy lesz a legjobb. Így csak hitegeted őket, ez velük szemben sem tisztességes.
6/13 anonim válasza:
Szia.
Nem, nem az. Ha nem fordul elő többet!! Kérdezz rá tőle, hogy akarna-e valami komolyabbat Tőled. Ha igen, akkor döntsd el, hogy mit akarsz.
8/13 anonim válasza:
Miért lenne szánalmas?!.... mer' Ő tehet róla, hogy csak úgy megtörtént?! Szerintem nem kéne ennyire leszólni valakit!!
9/13 anonim válasza:
Ez nem bunkóság hanem inkább megcsalás
10/13 terminator9000 válasza:
Ja, fellángoltál hogy így hirtelen bele a tiltott gyümölcsbe, palidnak szerintem ne emlisd me vége lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!