Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám írt az a srác aki nagyon tetszett csak elköltözött h itt van a városban. De a szüleim nem hiszem hogy engedik. mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ezt is én irtam ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Mot rám írt hogy a városban van nem futunk össze délután? :D
2021. ápr. 12. 11:56
1/14 A kérdező kommentje:
De as szüleim eléggé szigorúak lettek a vírus miatt, nem találkozhatok senkivel max boltba mehetek de azt is ritkán. Nem tudom mit csináljak, vagy mit találjak ki. ha ezt le írom biztos hogy kifogásnak hiszi. Én nagyon szeretnék vele találkozni, de a szüleim ha megtudják(főleg azt hogy fiú) akkor biztos nem engednek.
2021. ápr. 12. 11:57
2/14 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek sürgős!
2021. ápr. 12. 12:00
4/14 A kérdező kommentje:
nem, de anyum otthonról dolgozik, és félnek a vírustól így ha megkérdezném biztos nem engednék. De nagyon szeretnék vele találkozni
2021. ápr. 12. 12:16
5/14 anonim válasza:
mozognod kell, sétálni, futni mész
7/14 anonim válasza:
Mond hogy sétálsz, boltba mész, levegőzni jell
8/14 anonim válasza:
Nem szoktál elmenni futni...???
Akkor most kezdd el!
9/14 A kérdező kommentje:
Elvileg holnap tudunk találkozni csak félek hogy esni fog az eső és akkor nem. Mert el kell mennem bérletet venni és akkor összefutunk majd. De félek hogy kínos lesz vagy furcsa, hiszen 4!! éve nem találkoztunk.
2021. ápr. 12. 14:36
10/14 A kérdező kommentje:
Annyira idegesítem magam, nem tudok lenyugodni egyfolytában kattog az agyam pedig tanulnom kéne de csak az olyan hülye dolgora tzdok gondolni minthogy: mibe menjek, vagy hogy hogy legyen a hajam. Nem tudok hogy kéne lenyugodnom, vagy hogy mit kéne tennem :(
2021. ápr. 12. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!