Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavar ha egy fiúnak nem volt fogszabályzója, és ezért kicsit rendezetlenek a fogai?
Figyelt kérdés
Nem vészes mértékben, csak mondjuk felül a két középső metszőfoga nagyon picit így egymásra van tolódva, meg ha összecsuklya a száját akkor rés van a fenti és az alsó fogai között.
Viszont ezen kívül teljesen igényes a fiú és ad magára. Nektek baj lenne?
2021. ápr. 9. 21:40
1/8 anonim válasza:
Engem nem zavarna, nem nézem annyira az emberek fogait, az ő döntése, hogy akar fogszabályzót vagy nem. A lényeg, hogy igényes legyen.
L.
2/8 anonim válasza:
Ha nem vészes, de ápolt, akkor nem zavar.
3/8 anonim válasza:
Én úgy tartom magam, hogy szerintem én lennék a legutolsó az én undorító el deformált fogaimmal, aki ítélkezne mások felett, a fogai alapján, vagy pedig vissza utasítaná. Nem zavarna, szerintem valamilyen szinten aranyos, ha egy fiúnak nem tökéletesek a fogai. Viszont attól, hogy ferdék, vagy valami, az nem azt jelenti, hogy attól nem lehet igényesen ápolt.
4/8 anonim válasza:
Nekem ugyan van fogszabályzóm (bár nekem egészségügy okból, nem esztétikaiból), engem nem zavarna, ha amúgy ápolt a srác.
6/8 anonim válasza:
Fogszabályzóval mondom, ha nem borzalmas akkor nem érdekel, mert ha egy kicsit kell csak javítani akkor bőven nem éri meg ennyit szopni vele.
Meg amúgy nem ezen fog múlni.
7/8 anonim válasza:
és ha ki estek a fogai mert nem volt fogkeféje ?
8/8 anonim válasza:
Nem csak akkor esnek ki a fogai, ha "nem volt fogkeféje" . Ez genetika. Fogadjátok már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!