Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet ilyenkor a fiú fejében?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ilyenkor a fiú fejében?

Figyelt kérdés

Ismerkedtünk és meg is kedvelt, ami látszott is. Folyton keresett, találkozni akart, velem lenni.

Összevesztem vele, erre rá egy hétre kibékült a volt nőjével.

Nem számít már sokat a dolog, de engem azért érdekelne, hogy mi volt ez az egész.

2021. ápr. 7. 18:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Bánt még kicsit a dolog, tudom, hogy elcsesztem, nem mutattam ki neki eléggé, hogy számít nekem.
2021. ápr. 7. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Velem is eljátszotta ezt egy ostoba picsa.

Mondjuk én össze sem vesztem vele, hanem az ünnepek alatt kibékült exével aztán ghostolt és ennyi volt az egésznek.

2021. ápr. 7. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Sajnálom. 😔

Itt azért más a helyzet én tudom, hogy hibás voltam. Nem tettem ebbe az egészbe annyit, mint ő.

De, ha engem akart, hogyan akarhatta rá pár hétre már az exét?

2021. ápr. 7. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Azért mert csak pótléknak voltunk jók, amint lehetőség adódott rá dobva lettünk.

Különben nem zavar egy cseppet sem, ennyit ért ez a személy, hála égnek megszabadultam tőle ilyen hamar és kiderült milyen is ő valójában.

2021. ápr. 7. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtad, te nem mutattat ki hogy fontos volt neked. Akkor nem értem miért várod hogy gürizzen, higy észrevedd. Min vesztetek össze? Ha ezen és te nem kezdeményeztél békülést akkor nem csodálkozom hogy ejtett.
2021. ápr. 7. 19:38
 6/7 Thispain ***** válasza:
100%
#3 Mert nem akart annyira. Az exét sokkal jobban akarta, és nagy valószínűséggel féltékennyé akarta tenni őt veled.
2021. ápr. 7. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Az lehetett a fejében, hogy "akkor b@szódj meg, lesz helyetted más".

És igaza volt, de mennyire!

2021. ápr. 11. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!