Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kérés hogy kíváncsi vagyok a barátnőm múltjára?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 11:40
1/13 anonim válasza:
ha ribi volt úgyse fog róla beszélni vagy ferdíteni fog.
5/13 anonim válasza:
3 válasz és mind más véleményen van :D viccet félretéve ha szeretek egy lányt (és nem gyilkos, pszichiátriáról szökött stb), akkor nem számít a múltja. Kíváncsi vagyok, érdekel és természetesen nagyon szívesen meghallgatom, akár kérdezek is, de semmiképpen nem erőltetem, annak nem lehet jó vége, sokkal fontosabb a jelen és a közös jövő, mintsem amiket a múltban tett vagy átélt. Ha eljön az ideje és szeretné, úgyis megosztja majd veled, hiszen jó esetben bízik benned és biztonságérzetet nyújtasz, de nem mindenki szeret a múltról vagy a gondjairól beszélni.
6/13 anonim válasza:
Alapvetően én se szoktam a régi dolgokról beszélni, okkal. Leginkább az az oka, hogy már nincs hatással a jelenemre, így feleslegesnek gondolom elmondani azt, hogy mi volt 10 éve.
Illetve fordítva sem érdekel annyira a dolog. Persze nem olyanra kell gondolni, hohy eltitkolja a 4 éves gyerekét, hanem olyanokra, hogy hány párja volt középsuliban stb.
Tartsd tiszteletben, ha nem akar beszélni erről. Lehet mélyen érinti.
8/13 anonim válasza:
Szerintem szóba hozhatod, de ha valamit nem akar elmondani, azt ne erőltesd
9/13 anonim válasza:
Szerintem jó megismerni valaki múltját, hisz az IS tette azzá, akivé vált, így jobban fogod ismerni a személyiségét. De ha nem szeretne róla beszélni, akkor semmiképp ne erőltesd. Nem biztos, hogy titkolna valamit, egyszerűen nem akar róla beszélni.
10/13 anonim válasza:
Ha egy nő nem akar a múltjáról beszélni, az nem véletlen.
Bár az is igaz, hogy úgy is ferdíteni fog.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!