Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16...24 éves lányok véleménye érdekelne hogy mennyire zavaró vagy gáz ha egy 40.es férfi érdeklődne irantatok?
16 vagyok és nagyon zavarna
Max 18-19 évessel tudnám elképzelni magam
Értem. Ment a zöld.
Elfogadom és megértem
Nincs mit.
Azt hittem hogy a fiatal tanuló lányoknál vonzó a 40es korosztály
Már bocsánat, de miért lenne ez annyira vonzó? Nyilván elismerem, hogy vannak olyan 40 körüli férfiak, akik vonzóak, látszik, hogy van már egy biztos egzisztenciájuk. Viszont nem tudnék elmenni bulizni egy 40 éves férfival, nem tudnám elképzelni, hogy bemutatom a barátaimnak/szüleimnek. Nem tudnék vele elképzelni egy jövőt így 20 évesen 10 év múlva mire gyereket akarok, ő már 50 éves lenne. Kizárt, hogy ez működjön. Nem érezném magam egy szinten vele, hiába fiatalos. Na meg én a párommal együtt akarom felépíteni a dolgokat, együtt spórolni stb. Nem egy sugar daddyt, akinek már megvan minden és beleülni a "tutiba"
De van akinek meg ez fekszik, illetve rövid távra akár jó is lehet, hogyha nem zúg beléd a kis csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!