Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek neki?
Ha ennyire messze lakik, akkor van értelme folytatni? Ez az egyik legfontosabb kérdés, hisz nem mindegy hogy évi 1-2x találkoztok vagy legalább heti szinten tudtok.
A beszélgetés valójában egyszerű, csak merni kell kimondani azt, ami benned van. Kézenfekvő példa pont amiről írtam, a távolság egy kapcsolatban. Neki mi a véleménye a távkapcsolatról, eltudná képzelni valakivel? Voltak már kapcsolatai (nem tudom hány évesek vagytok)?
Mindenről lehet beszélni, ami érdekel. Filmek, zene, utazások, nyaralások, emlékek, sport, hobbik, kaják, innivalók, alvás, játékok, állatok, növények, városok, faluk, ruhák, könyvek, magazinok, hírek, tudomány és lehetne még bőven sorolgatni. Arra figyelj, hogy te is mondd el a véleményed az adott témával kapcsolatban, érdekeljen amit ő mond és görgesd tovább, ne faggasd. Vedd észre ha valami nem annyira érdekli, pl. ha 1-2 szavas válaszokat ad. Rá is kérdezhetsz akár, hogy mennyire érdekli az a téma, ha azt látod hogy talán unja.
Ne legyen egyoldalú, ne csak te kérdezz, ne csak te hozz be dolgokat. Ha így van, akkor csak bohócként szórakoztatod/interjúztatod, ő meg élvezi, az nem beszélgetés. Ha azt érzed nem érdekli amit mondasz neki, akkor hagyd.
A 20-30 perces dumálgatás teljesen jó, főleg hogy még nem ismeritek egymást. Van bőven témátok, amiből lehet meríteni, később pedig utalj vagy kérdezz nyugodtan vissza korábbi dolgokra, amiket mondott vagy amik történtek vele.
Kisebb bókok: egyszer-egyszer mondd ki ami tetszik benne. Pl. megdicséred a mosolyát, haját, nevetését, stílusát, szemeit, stb..
Az még nem is lenne baj hogy messze lakik, én is távkapcsolatban éltem, és jé most együtt élünk.
Viszont, az már gond ha nincs téma, annak mindig lennie kéne mert fontos a kommunikáció.
De amúgy miért nem hívásoztok? Talán úgy könnyebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!