Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Tiktokon megismertem egy lányt épp liveozott majd úgy alakult a helyzet hogy a live után bejelölt fb-on így ismertük egymást. Azóta már nem 1x beszélgettünk csak az a probléma hogy egyik beszélgetés sem tart tovább 15-20pnél általában nincs téma amivel tudnánk tovább folytatni mivel még szinte alig ismerjük egymást.Sajnos nem lakik valami túl közel így a személyes találkozás nem lenne a legsűrűbb dolog. Milyen témákat tudnátok ajánlani amivel tovább tarthatna a beszélgetés? Általában a milyen napod volt +1-2 sztori ameddig tartanak a beszélgetések.Szeretném jobban megismerni de nem szeretnék rányomulós lenni így nem akarok egyből belevágni a legközepébe. Egyenlőre a cél a minnél közelibb barátság de nem titkolom a kapcsolat lenne az amit a legjobban szeretnék elérni. Esetleg még milyen kissebb bókokat tudtok amik nem sablon szövegek? Előre is köszönöm a válaszokat, remélem tudtok tanácsokat adni.
2021. márc. 30. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha ennyire messze lakik, akkor van értelme folytatni? Ez az egyik legfontosabb kérdés, hisz nem mindegy hogy évi 1-2x találkoztok vagy legalább heti szinten tudtok.

A beszélgetés valójában egyszerű, csak merni kell kimondani azt, ami benned van. Kézenfekvő példa pont amiről írtam, a távolság egy kapcsolatban. Neki mi a véleménye a távkapcsolatról, eltudná képzelni valakivel? Voltak már kapcsolatai (nem tudom hány évesek vagytok)?

Mindenről lehet beszélni, ami érdekel. Filmek, zene, utazások, nyaralások, emlékek, sport, hobbik, kaják, innivalók, alvás, játékok, állatok, növények, városok, faluk, ruhák, könyvek, magazinok, hírek, tudomány és lehetne még bőven sorolgatni. Arra figyelj, hogy te is mondd el a véleményed az adott témával kapcsolatban, érdekeljen amit ő mond és görgesd tovább, ne faggasd. Vedd észre ha valami nem annyira érdekli, pl. ha 1-2 szavas válaszokat ad. Rá is kérdezhetsz akár, hogy mennyire érdekli az a téma, ha azt látod hogy talán unja.

Ne legyen egyoldalú, ne csak te kérdezz, ne csak te hozz be dolgokat. Ha így van, akkor csak bohócként szórakoztatod/interjúztatod, ő meg élvezi, az nem beszélgetés. Ha azt érzed nem érdekli amit mondasz neki, akkor hagyd.

A 20-30 perces dumálgatás teljesen jó, főleg hogy még nem ismeritek egymást. Van bőven témátok, amiből lehet meríteni, később pedig utalj vagy kérdezz nyugodtan vissza korábbi dolgokra, amiket mondott vagy amik történtek vele.

Kisebb bókok: egyszer-egyszer mondd ki ami tetszik benne. Pl. megdicséred a mosolyát, haját, nevetését, stílusát, szemeit, stb..

2021. márc. 30. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Az még nem is lenne baj hogy messze lakik, én is távkapcsolatban éltem, és jé most együtt élünk.

Viszont, az már gond ha nincs téma, annak mindig lennie kéne mert fontos a kommunikáció.

De amúgy miért nem hívásoztok? Talán úgy könnyebb lenne.

2021. márc. 30. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Atya ég. Tedd le a tiktokot, nem jó. Ha messze van hagyjad, az írásod alapján fiatalok vagytok. Vagy leszállnak a heréid és bátor leszel, vagy a napi szintű “hogy vagy/mizu/micsi/milyen napod volt” körön nem fogtok túljutni. Kérdezd meg a legalapabb dolgokat. Tudod, ahogy egy barátság kiépül (család, iskola, hobbi, sport, szabadidő). Aztán innen már lehet építkezni és kiderül, hogy megéri-e belerakni az energiát
2021. márc. 30. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Azóta már megy a szivecske oda vissza és a semélyes találkozást tervezzük. 3 város van köztünk kocsival 1,5 óra ami egyáltalán nem sok számomra. Tök jól el lettünk videó hívásban beszélgetünk amikor csak van idő. Mivel fiú vagyok így tudtam hogy nekem kell kezdeményezni és ő nem volt ellene így örülök hogy nem feleslegesen beszélgettünk. A 15-20p-es beszélgetéseknek már vége, már több mint egy óráig is beszélgetünk. Az első 2 kommentelőnek köszönöm az ötleteket amiket tudtam használtam és jól jött ki a vége.
2021. ápr. 13. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!