Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből tudhatom meg ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatom meg ha egy férfi/ fiú igazán szerelmes ?

Figyelt kérdés
16/L
2021. márc. 29. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Például biztos, hogy nem az egyéb kérdésekben fog kérdezni.
2021. márc. 29. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

Férfi vagy fiú? Vannak hasonlóságok de nem mindegy.

Törődik veled, türelmes, érdekli a véleményed, őszinte... Nem az első dolga az lesz hogy megrakjon.

2021. márc. 29. 13:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Férfi
2021. márc. 29. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudom, 18 éves vagyok. Nem jó kategória szerintem ha férfiakról beszélünk.
2021. márc. 29. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Fiú és a férfi teljesen más. Gondolkozás mód és hozzá állás is.

Fúk részéről fogalmam sincs,általában a "kisfiúk" azok nem érettek még.

A férfiak szerintem úgy hogy: Törődnek veled,oda figyelnek minden apró dologra,figyel arra amit mondasz és meg is jegyzi,a boldogságod az első neki és hogy a párkapcsolatotok is toppon legyen,elfogad olyannak amilyen vagy,hűséges és őszinte. Ezek kívül biztosan van még olyan ami egy jel.

2021. márc. 29. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Arról ismered meg, hogy többé-kevésbé úgy viselkedik veled szemben, mint te azzal, akibe szerelmes vagy.
2021. márc. 29. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mi a szituáció.

Ha valakivel nincsen közeli kapcsolatod (nem barátod vagy nem ismerkedtek régebb óta), akkor nem is beszélhetünk szerelemről, maximum tetszésről.

Ha együtt vagytok/közeli barátod, akkor érdeklődik a terveid meg a mindennapjaid felől, keresi a testi kontaktot, szeretne minél több időt veled tölteni, különösebb ok nélkül néz és mosolyog, ilyesmik.

2021. márc. 29. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!