Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most a hittan tanár szeretne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a hittan tanár szeretne valamit, vagy csak szivat? Vagy nem is dirket csinálja?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy minden hittanórán a hittantanár odaül a padomra (elém) és onnan beszél. Néha még terpeszt is vagy mi és pont odalátnék.. Meg néha megsimogatja a fejem. Ez most valami utalás lenne? Ő 24 éves. Most mit csináljak?

2021. márc. 29. 10:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

#7: Komoly tévedésben élsz, 14 éves kor fölött még akár járhatna is vele.

A símogatást meg nem kell minden áron szexuális utalásként értelmezni. Lehet, hogy egy teljesen korrekt, csak kissé modortalan ember, csak a kérdező lát bele mindenfélét.

2021. márc. 29. 15:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 Nem amíg hivatalosan a tanára! Az visszaélésnek számít.
2021. márc. 29. 15:29
 13/22 anonim ***** válasza:
81%
... de sztem ő csak ilyen "hites nyájaskodásos jófejségből" csinálja és csak te értelmezed ezt szexuálisan mert vonzódsz hozzá. Ülj a terem középső padjára akkor nem fog hozzád ülni és a fejed simogatni.
2021. márc. 29. 15:31
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztos az első padban ülsz és nincs padtársad. Bárki más ülne ott, vele is ezt csinálná.
2021. márc. 29. 15:36
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az értelmes választ!
2021. márc. 29. 16:16
 16/22 anonim ***** válasza:
61%

Ülj más padba vagy iratkozz át hittanról etikára.

Tanár-diák-viszonylatban kortól függetlenül minden esetben elfogadhatatlan és tilos a szexuális kapcsolat (visszaélésnek számít, ahogy pl. az is kortól függetlenül visszaélés, ha egy orvos vagy terapeuta a betegével kezd ki).

2021. márc. 29. 23:48
 17/22 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ezek szinte vádak! És nagyon komly dologról van szó! A tanár pályáját és egész életét törheti ketté ha ilyesmibe keveredik, függetlenül attól, hogy van e valós alapja az elképzeléseidnek.

Kérlek ezért hétszer is gondold meg mit állítasz.

Azt javaslom a tanárral beszélj erről. Talán még ez előtt puhatolózhatsz iskolatársaidnál. Ha a tanárban van valami "ferde hajlam" valószínűleg mások is tapasztalhattak belőle valamit. Ez segíthet eldönteni mi az amit szándékosan csinál, és mi az amit te képzelsz bele.

Nem tudom hány éves vagy, de egyébként nekem is az az érzésem, hogy számodra nem közömbös a tanárbácsi. Javaslom öszintén vizsgáld meg saját gondolataid, és ezt vedd számításba mikor próbálod megítélni, hogy mi történik valójában.

2021. márc. 30. 09:45
 18/22 A kérdező kommentje:

#17, tanárnőm van, és én fiú vagyok. Ha most ezt direkt, vagy nem direkt csinálja akkor sincs semmi baj vele, nem zaklat, nem lép túl semmilyen határt. Kedves tanárról van szó, ha szólnék neki nem csinálná.

Kaptam elég segítséget, köszönöm mégegyszer mindenkinek.

2021. márc. 30. 13:45
 19/22 anonim ***** válasza:

"tanárnőm van, és én fiú vagyok"

LOL akkor ne álmodozz kisfiú

2021. márc. 30. 16:04
 20/22 anonim ***** válasza:
ezzel kellett volna kezdeni baszki
2021. márc. 30. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!