Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Offolos szövegeket írtok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 20:59
1/12 anonim válasza:
legjobb offolás ha őszintén a szemébe mondod a konkrét okokat
2/12 A kérdező kommentje:
és ha azt nem érti meg?
2021. márc. 26. 21:04
3/12 anonim válasza:
Először le kéne írnod hogy fiú vagy e vagy lány, és az, akit offolni akarsz, milyen nemű, na meg az okokat, hogy miért akarod offolni. Így nehezet kérsz.
4/12 A kérdező kommentje:
fiú. nem érdekel és nem szeretnék tőle semmit. én mindenkivel kedves vagyok vele is az voltam de nem érti azt hogy nem
2021. márc. 26. 22:47
5/12 anonim válasza:
Hát írd meg neki, hogy 'aranyos vagy, de nem szeretnék veled ismerkedni, és sajnálom ha ezt nem érted meg. Próbálom kedvesen közölni, de ezt sajnos nem nagyon lehet máshogy. Kedves vagy, de nem szeretnék tőled semmit.' például 🤷♀️
6/12 anonim válasza:
Ird meg neki, hogy nem akarsz. Es azonnal lezarja, nem fog zavarni tovabb. Ha viszont nem valaszolsz, akkor kesobb is meg meg fogja probalni.
7/12 anonim válasza:
Aranyos vagy meg minden de en a bunko parasztokhoz vonzodom
9/12 anonim válasza:
Ha ghostolod, úgyis írni fog. Mondd meg neki, tapintatosan, hogy nem az eseted/nem akarsz kapcsolatot/más tetszik, bármi
10/12 anonim válasza:
told el a biciklit kis gyerek, nem vagyok a barátod sem az anyukád hogy a lelkedet ápolgassam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!