Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi az ami?

Figyelt kérdés

1. Mi az ami számodra visszataszító egy fiúban?

2. Mi az ami számodra vonzó egy fiúban?

3. Miért?

Kort is írj.

2021. márc. 26. 20:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

1. Amikor gyökéren viselkedik, minden második szava káromkodás, túl sokra van magával vagy ha pénze van akkor azzal

2. Pocak, szakáll, szereti a filmeket

3. Mert nekem ez jön be bocs érte

2021. márc. 26. 20:51
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozok az elsőhöz viszont még szeretném kiegészíteni.

1. Ha nem tud helyesen írni, ha ápolatlan és ha nincsenek céljai.

2. Ha intelligens.

2021. márc. 26. 21:29
 3/15 anonim válasza:
100%

1. Ha nagyon buta.

2. Ha nagyon intelligens és lehet vele beszélgetni bármiről. Nem hisztizik mint egy kislány. De érzelmes és egyben odaadó is. Külsőleg meg valamiért vonzanak az eres karok.

3.Mert számimra fontos, hogy jó legyen a kommunikáció a szeretteim között és ne egy szexkapcsolathoz menjek hozzá feleségül.

2021. márc. 26. 22:24
 4/15 anonim ***** válasza:
82%

1. Az alapvető dominancia hiánya nekem eléggé visszataszító, na meg ha valaki bunkó, flegma velem és lekezelő. A butuska fiúk sem az én eseteim, nekem kell, hogy értelmesen tudjak beszélgetni a partneremmel.

2. Kívül rideg, megközelíthetetlen, belül aranyos, bújós és törődő. Legyen azért egy komoly oldala, és tudjak vele beszélni értelmesen egyes témákról, de legyen bolondos is, akivel jókat tudok nevetni. A féltékeny típus nekem abszolút bejön.

3. Ezt nem nagyon tudom megmagyarázni. Nekem ez jön be. Aranyos szerintem, ha valaki bújós, de a külvilág felé hideg. Ez nagyon vonzó számomra. Az intelligenciát nem is kell mondanom szerintem. A saját vélemény eléggé fontos, hogy egyes dolgok kapcsán el mondja az ő saját nézőpontját. A féltékenység meg... Hát számomra vonzó, mert ez is egy 'fajtája' a szeretetnek, ezzel is ki mutatja.

2021. márc. 26. 22:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. Ez sajnos ki maradt.

17/L

2021. márc. 26. 22:49
 6/15 anonim ***** válasza:
11%
4. Amit keresel az nem a te generációdban fogod megtalálni , ha nem kb 6-8 évvel idősebb férfiakban.
2021. márc. 26. 23:07
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos ezzel én is tisztában vagyok. 😕
2021. márc. 26. 23:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne bánkódj, majd egyszer össze jön amikor nem számítasz rá.
2021. márc. 27. 00:04
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

1. Gyakori alkoholfogyasztás (nem arról van szó, aki néha bulizik, hanem akinek az ivás a hobbija)

Cigi

Nem tudja magát kifejezni csak káromkodva (megint csak nem azt mondom, hogy nem lehet, néha jó dolog, csak ne folyamatosan)

Másokkal lekezelő, bunkó, tiszteletlen, pletykálkodik, kétszínű

De ezek egyébként nem csak fiúban visszataszítóak, főleg ha minél több pont egyszerre érvényesül.

2. Az esze, az ha van mindenről véleménye. (de az nincs kőbe vésve, nem mindig csak egy lehet az igaz, mindenki más meg hülye)

Az egyénisége, humora

Bolondos és komoly is tud lenni

3. Mert ezek alakultak ki bennem az életem során, attól még másnak lehet, hogy hülyeségnek tűnnek vagy teljesen máshogy gondolja. Ez csak az én véleményem. :)

Egy 19 éves lány

2021. márc. 27. 00:15
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem sok tapasztalatom van még a fiúk terén, szóval úgy gondolkodtam, hogy mi taszít és mi vonz egy emberben.

Ami taszít? A felszínesség, előítélet és az ok nélküli negatív gondolkodásmód.

Ami pedig vonz, az az alkotó képesség, kreativitás, az ok nélküli kedvesség és vidámság.

2021. márc. 27. 12:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!