Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároltatok már buliban részegen olyan alakkal akihez jozanon hozzá se érnétek?
Figyelt kérdés
Gáz sráccal sikerült még nyáron... Életem egyik legnagyobb megbànása2021. márc. 24. 07:49
1/11 anonim válasza:
elmúlt :D ne foglalkozz vele, megtörtént megtörtént 😅😂
ez benne van a pakliba ha az ember szórakozóhelyre megy és iszik ..
2/11 anonim válasza:
Nem. Sosem iszom annyit, hogy ne tudjak magamról.
3/11 anonim válasza:
igen. de egyből éreztem a cigit a száján. fujj
4/11 anonim válasza:
Okosabb bölcsebb, megfontoltabb vagyok annál, hogy annyira roskadásig igyam magam, hogy fűvel-fával smároljak.
5/11 anonim válasza:
Nem, mert sosem részegedek le annyira, hogy ennyire elhagyjam magam. Mindenesetre ha már megtörtént, akkor lépj túl rajta, ne őröld magad ezen.
7/11 anonim válasza:
Okosan iszok, meg nem max barátokkal...
8/11 anonim válasza:
Nem, haverokkal iszok, akikhez véletlenül se vonzódom.
9/11 anonim válasza:
8 Pedig sokan a haveri társaságban cserélgetik a nőket.
10/11 anonim válasza:
Igen volt, jóban maradtunk de én semmilyen baráti formát se akarok vele tartani
Sajnos visszagondolva elég gáz és elkeseredett lehettem hogy belementem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!