Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudok a barátomnál vécézni?
Figyelt kérdés
Túlságosan bereggeliztem, ittam egy nagy pohár tejet és most rajtam van az inger. De nem merek elmenni mert a szobája mellett van a mosdó.
17L
2021. márc. 21. 10:34
11/20 anonim válasza:
Jaj nemár, mindenki szarik :)))
Told ki, húzd le, nem kell meg fel órát facebookot pörgetni a gőzölgő kulabá felett.
12/20 A kérdező kommentje:
Igen csak az a baj hogy menstruálok és ilyenkor nagyon büdöset szoktam kakilni... De akkor megpróbálom azt amit ti javasoltok és lehúzom egyből. Mert azóta is rajtam van az inger.
2021. márc. 21. 12:57
13/20 anonim válasza:
Mindenki szokott nagywczni, nyugodtan menj el. Ha esetleg meghallja próbálj poént csinálni belőle. Ha most megnyiltok egymás előtt később sokkal kényelmesebb lesz minden :)
14/20 anonim válasza:
Vigyél be magaddal parfümöt vagy dezodort és fújjál be.Rögtön húzd le a wct amint kijött.
16/20 anonim válasza:
Böfögj egyet, hihi-haha, bocsi, aztán irány a mosdó
17/20 A kérdező kommentje:
Sikerült végül igen. 🙂 Ebéd után el kellett mennem már nagyon, de ahogy írtátok dobtam wc papírt a csészébe. Szag az mondjuk maradt sajnos, de pardümöm vittem és befújtam vele.
2021. márc. 21. 18:16
18/20 anonim válasza:
WC-illatosítója nincs neki? Íme egy csomó válasz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
19/20 A kérdező kommentje:
Nem volt illatosító, vagyis én nem láttam bent. Olyan van ami fél óránként fúj a falon.
De amúgy úgy érzem ismét mennem kell majd vécére, megnézem tüzetesebben az illatosítot, mert nem a parfümöm akarom kifújkálni..
2021. márc. 21. 18:46
20/20 anonim válasza:
Légy felnőtt és ne csinálj problémát abból, ha WC-n voltál és szagot hagytál magad után. Ne hagyd nyitva magad után az ajtót. Mindenkié "illatos", aki WC-zett, a fiúd is. Nem emiatt hagy el, ha netán elhagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!