Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem tudok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem tudok a barátomnál vécézni?

Figyelt kérdés

Túlságosan bereggeliztem, ittam egy nagy pohár tejet és most rajtam van az inger. De nem merek elmenni mert a szobája mellett van a mosdó.

17L

2021. márc. 21. 10:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj nemár, mindenki szarik :)))

Told ki, húzd le, nem kell meg fel órát facebookot pörgetni a gőzölgő kulabá felett.

2021. márc. 21. 12:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Igen csak az a baj hogy menstruálok és ilyenkor nagyon büdöset szoktam kakilni... De akkor megpróbálom azt amit ti javasoltok és lehúzom egyből. Mert azóta is rajtam van az inger.
2021. márc. 21. 12:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szokott nagywczni, nyugodtan menj el. Ha esetleg meghallja próbálj poént csinálni belőle. Ha most megnyiltok egymás előtt később sokkal kényelmesebb lesz minden :)
2021. márc. 21. 13:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél be magaddal parfümöt vagy dezodort és fújjál be.Rögtön húzd le a wct amint kijött.
2021. márc. 21. 13:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Sikerült?
2021. márc. 21. 18:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Böfögj egyet, hihi-haha, bocsi, aztán irány a mosdó
2021. márc. 21. 18:13
 17/20 A kérdező kommentje:
Sikerült végül igen. 🙂 Ebéd után el kellett mennem már nagyon, de ahogy írtátok dobtam wc papírt a csészébe. Szag az mondjuk maradt sajnos, de pardümöm vittem és befújtam vele.
2021. márc. 21. 18:16
 18/20 anonim ***** válasza:

WC-illatosítója nincs neki? Íme egy csomó válasz:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

2021. márc. 21. 18:27
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem volt illatosító, vagyis én nem láttam bent. Olyan van ami fél óránként fúj a falon.

De amúgy úgy érzem ismét mennem kell majd vécére, megnézem tüzetesebben az illatosítot, mert nem a parfümöm akarom kifújkálni..

2021. márc. 21. 18:46
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Légy felnőtt és ne csinálj problémát abból, ha WC-n voltál és szagot hagytál magad után. Ne hagyd nyitva magad után az ajtót. Mindenkié "illatos", aki WC-zett, a fiúd is. Nem emiatt hagy el, ha netán elhagy.
2021. márc. 21. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!