Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az hogy barátság extrákkal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az hogy barátság extrákkal?

Figyelt kérdés
sok fajta fura verziót hallottam már de nem tudom hogy mi az igazság

2021. márc. 20. 22:45
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Szex is szerepel benne
2021. márc. 20. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
98%
Szexuális kapcsolatban éltek, de nem vagytok párkapcsolatban.
2021. márc. 20. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Alkalmi szexpcsolat rendszeresítve és szépen átnevezve.

Naivabb butább lányokat szokás rábeszélni,hogy legyen egy fiú ürítője

2021. márc. 20. 23:00
 4/10 Kertész Körte válasza:
43%
Nézd meg a Friends with Benefits nevű filmet, pont erről van szó benne, a főnökével szexszel, de nincsenek párkapcsolatban.
2021. márc. 20. 23:05
 5/10 anonim válasza:
81%
Veszélyes játék néven is ismert. Könnyen megszeretheti az egyik a másikat és ha ez egyoldalú marad, akkor abból kellemetlen helyzet alakul ki, és a barátságot is tönkreteszi 100%.
2021. márc. 20. 23:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Barátság aminek keretein belül olykor szexeltek is.

Tud működőképes lenni, de csak ha egyikőtök sem romantikus alkat aki kelleténél többet képzel a dolgokba. Épp ezért kell nagyon átgondolni a dolgot, mert tönkre mehet a barátság.

2021. márc. 21. 00:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a barátok úgy dugnak, hogy nincs köztük szerelem, ez lehet rendszeres is akár.
2021. márc. 21. 01:30
 8/10 anonim ***** válasza:
45%
Az a problematika uram hölgyem hogy ha ezt megkellett kérdezd akkor neked még nem kéne tudnod vagy már nem szokás az ön életkorában.
2021. márc. 22. 00:32
 9/10 anonim válasza:
100%
Azt jelenti, hogy érzelmek nélkül van szex, kb olyan mintha lenne egy fix szexpartnered aki nem ismeretlen hanem a baráti körből való.
2021. márc. 22. 10:41
 10/10 Magányos_csaj_2007 ***** válasza:
Minden ami nem a barátsághoz tartozik. Olyan amit nem csinálsz úgy egy ellenkező nemü baráttal. Kavarás, szex. Szerintem 😅 de lehet hogy rosszul tudom akkor bocsesz
2021. márc. 24. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!