Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van egy pasinál, hogy ha távol vagyunk egymástól akkor néz (van hogy sokàig is), viszont ha a közelében vagyok alig néz rám? Nem vagyok neki szimpi, vagy ellenkezőleg?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 00:33
11/15 anonim válasza:
Jajj drága 18 éves lány, visszatértél? Még mindig megy a nagy nézéses lamúr a tanár bácsival? De hány éves lehetsz te igazából, ha neked már a nézés is szex?
12/15 A kérdező kommentje:
10 Koszi a valaszt
11 Nem tudom mirol beszelsz, de lassam 1 eve nincs jelenleti oktatas, tudod ugye?
2021. márc. 18. 11:27
13/15 anonim válasza:
Tudom, és mikor erre még én hívtam fel a figyelmed, akkor következő kérdésedben oda is biggyesztetted, hogy mikor még be kellett járni, akkor történt.
De tényleg mond már meg nekem, hogy mi a szex abban, hogy nézitek egymást, miért ebbe a kategóriába írod mindig az ilyen kérdéseidet, már hónapok óta? Van, hogy napi kettőt is.
14/15 anonim válasza:
Óhh, bocsi, most láttam, már át is lett téve a tini párkapcsolatba. Hát ott is a helye, nem a szexualitásban.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mirol beszelsz.
De ezek szerint egesz nap itt logsz es vegigolvasol minden kerdest, hogy ilyeneket kombinalsz.
En is frusztralt lennek, ha ez lenne az eletem.
2021. márc. 18. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!